Nejnovější recenze ze sekce Pračky
- Cena, možnosti
Od objednávky všechno vporadku až po doručení výrobku
Vše funguje jak má. Spokojenost
- pěkně pere i ždíme
Přijatelná cena, pěkný vzhled, mnoho užitečných funkcí.
- Kvalita za rozumnou cenu
- Méně úsporné
Skvělé, odpovídá své cenové kategorii
Pere dobre, nehlucna, po necelych 2 letech ted resim v ramci reklamace vypadavani znaku na displeji- ve fazi cekani na servisniho technika
Pracuje jak má
- Tichý chod i při ždímání
- Na 8kg prádla - super cena
- Mám ji krátce ale spokojenost
- Jen jsem nenašla na kolik minut jsou určité programy
- Tichá
- Při ždímání stojí na místě
- Možnost rychlého praní
- Tuto pračku doporučuji
- ThinQ
- AI DD
LG WT1210BBF je výjmečná pračka se sušičkou, která kombinuje špičkový výkon s moderním designem. Její velká kapacita umožnuje prát i větší dávky prádla najednou, což šetří čas a energii. Technologie AI DD inteligentně přizpůsobuje pohyby bubnu typu tkaniny, čímž zajištuje optimální péči o prádlo. Integrovaná sušička nabízí vynikající výsledky sušení, aniž by prádlo ztrácelo na jemnosti. Ovládání je intuitivní a tichý chod dělá z této pračky skvělou volbu pro každou domácnost. Tato LG pračka je skutečně spolehlivým partnerem pro každodenní péči o prádlo.
Pračka dobře pere, dokonce i když se zvolí kratší čas (1 hod.).
Pračka je velmi hlučná, proto ji doporučuji jen lidem, kterým to nemusí vadit (např. v rodinných domech nebo na chatě).
Na ovládacím knoflíku je špatně vidět jeho poloha.
Návod dodaný s pračkou je naprosto nedostačující. Kompletní návod jsem koupil na internetu.
- Malé rozměry
- Celé plastové
- Nemá topení, tudíž teplou vodu musíte napoustet přes kohoutek
- Jednoduché ovládání
Výborná pračka, nemusím řešit žádné nastavování programů, ani dávkování pracího prostředku. Jednoduše se naplní zásobník na prací gel a na program automatic si pračka vše nastaví sama, zjistí si druh prádla, míru zašpinění, hmotnost, systém i-Dos si sám si nadávkuje prostředek a nemusím se o nic starat. Odstředění je tiché. Nejkratší program při zapnutí funkce Speed perfect umí vyprat ani ne za 10 minut. A pokud nemáte sušičku, tak pračka má program, který umí napařit oblečení tak, že ho pak nemusíte žehlit.
Reakce značky Bosch
děkujeme za vaši milou recenzi, která nás potěšila. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojeni. Věříme, že vám bude náš spotřebič nadále přinášet radost a usnadňovat každodenní život.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Malá a šikovná
- Tichý chod
- Jednoduché ovládání
- Na tak malou pračku skvělá kapacita 5kg
- Dražší než velká pračka
Uvidíme, jak dlouho nová CANDY vydrží. Naše poslední italská Aquamatic 100F věrně sloužila 12 let, než praskla výztuha bubnu...
- Rozměry, vejde se i do malé koupelny
- Ovládání přes aplikaci
- Tichý chod
- Široký výběr programů
Vyzkoušeno praní i sušení, je opravdu tichá, avšak noční režim jsem ještě nezkoušela. Nejhlasitěji cvaká zámek dveří, ale to mi nevadí. Sušení bez problémů, jen není filtr na žmolky, takže se usazují na těsnění. Ale jde to setřít, takže za mě spokojenost. Ovládání jednoduché plus další programy v aplikaci v češtině. Plus možnost prodloužení záruky přímo u výrobce.
Jsem spokojena
- Cena, rozměry (vejde se pod linku, má sundavací horní kryt)
- Velké a dostačující množství programů
- Program na 90°
- Jednoduchá, levná pračka, která splní svůj praktický účel
- Zatím o žádné nevím
- jednoduchost