Nejnovější recenze ze sekce Pračky
Již pračka vyzkoušena. Jsem spokojená, chod tichý, ždímání kvalitní. Proti předchozí pračce Philco lépe pere, program na běžné praní je výrazně kratší a dá se regulovat teplota 40 st. či 60 st. doba 59 min. Nastavitelné otáčky ždímání. Za mně výborná pračka, pokud vydrží alespoň 6 let, tak za tu cenu fajn.
- Sušení úplně není silnou stránkou, ale praní je excelentní! Velký buben, skvěle pere i máchá, hlavně krátký program 30min je pecka. Velká spokojenost. Jinak samozřejmě spousta fíčur, jasně, ale já potřebuji dobře vyprat a abych stihl x praček za den a to umí bezvadně.
Cena výkon ok
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Krásná pračka, přehledný displej, česky napsaný, jednoduché ovládání, velice tichá.
- Tichá, kvalitní.
AEG není co dodat.
Vše v naprostém pořádku. Velmi rychlé doručení. Pán co pračku přivezl a připojil byl velice milý, ochotný a vše vysvětlil. Za mě super
10 l objem
- Pere
- display v češtině
- intuitivní ovládání
- velký výběr různorodých programů, navíc popsaných přímo na ovládání, takže netřeba hledat v manuálu.
- poměrně tichý chod
- už jsem měla pračku stejné značky a chtěla jsem stejnou - tento typ (stejná značka, ale vylepšená) má navíc možnost vyššího počtu otáček, má širší buben a vylepšený display
- Velká kapacita (10 kg): Bez problémů vypere větší množství prádla, což je ideální pro rodinu.
- Inteligentní funkce: Díky Wi-Fi a možnosti ovládání přes mobilní aplikaci je ovládání pračky pohodlné a intuitivní. Funkce, jako je odložený start nebo doporučení nejlepšího programu, jsou skvělým doplňkem.
- Nízká hlučnost: I při vysokých otáčkách je pračka překvapivě tichá, což oceňuji hlavně večer.
- Energetická úspornost: Pračka patří do energetické třídy A, takže i při častém používání se nemusím bát vysokých účtů za elektřinu.
- Ovládání: Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykl na ovládací panel.
- Některé funkce nejsou na první pohled úplně jasné, ale po pár praních jsem se do toho dostal.
- Délka některých program
Skvělá pračka s mnoha funkcemi za rozumnou cenu
Pračka Candy RPW41066BWMR8-S mě příjemně překvapila hned od prvního použití. Jedná se o moderní spotřebič, který nabízí opravdu hodně funkcí, a to za cenu, která je velmi přijatelná.
- Praní je v pořádku a tiché
- nízká energetická náročnost - elektřina i voda - díky technologii sušení tepelným čerpadlem
- Zdá se, že sušení je opravdu šetrnější k prádlu
- Sušení je hodně hlučné - prý je to díky technologie tepelného čerpadla. Nedokážu porovnat s jinými sušičkami. Nicméně koupelna musí být při sušení uzavřena, jinak je těch několik hodiny slyšet v bytě hluk jak od středně hlučného vysavače.
- WiFi pouze na 2.4 GHz
Výrobek mám zatím pouze týden, tak jen krátce postřehy. Celkově se jedná o dobrou pračko-sušičku. Jedná se o nejvyšší řadu od AEG, má tedy smysl být přísný v hodnocení. Kvalitu praní i sušení očekávám nejlepší možnou, kvůli krátké době zkušeností ji však zatím nedokážu ohodnotit. Program "3kg za 3h" používáme nejčastěji. Se vším jsem spokojený, jan hlučnost sušení je pro mě výrazně negativní. Je potřeba aby byly alespoň zavřené dveře do koupelny, jinak je to nesnesitelný hluk. Nemám srovnání s jinými sušičkami, tak nedokážu porovnat, zda je to normální nebo není.
- Dobrý poměr ceny a výkonu
- Srozumitelné ovládání
Super
- Tiché sušení
- Pěkný design
- Povedená aplikace do telefonu
tichý chod snadné ovládání krátká dodací doba
- Tichá, úsporná, pere výborně, při ždímání stabilní, velký výběr programů.
- Zatím není.
nenapíšu
Candy RO4 274DWMS7/1-S
Registrovaný uživatel
Přidáno: 2. září 2024
(naposledy upraveno 3. září 2024)
- Hezký design,
- vhodná i do menší koupelny,
- jednoduché ovládání,,
- Nemám nic
Spokojenost.
- velmi tichá pračka
- intuitivní ovládání
- rychlé dodání vč. instalace
- pěkný design
Velký buben, pračka pere výborně.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »