Nejnovější recenze ze sekce Pračky
- Doporučuji
Tichá, snadná na ovládání.
Jsem spokojena s touto značkou
- je tichá
- spousta programů na výběr
- ovládání přes Wifi
- necestuje po podlaze
Pračku se sušičkou máme teprve krátce, nenašli jsme však zatím žádná negativa, splnila všechna naše očekávání, hlavně co se týče hlučnosti. Pereme a sušíme pozdě večer a vůbec nás neruší. Krásný design a skvělé ovládání je příjemný bonus.
- Jednoduchá obsluha.
- Při ždímání občas vyskočí košíček z úchytů.
Spoustu pracích programů. Když pračka vypere upozorní vás několikrát zvukový signál, aspoň nezaponenete na prádlo. Je velmi tichá.
- dobra proporce cena a užitné vlastnosti
zatím spokojenost
super pere maximalní spokojenost
- Rychlé programy
Prezentuje se to jako pračka na 6 kg... 6 Kg prádla tam dáte jenom při jednom typu programu, přesně nevím při jakém, je to v návodu, jinak je to pračka na 3 kila...
Plastové otírání dvířek, hrozí že se to ulomí.
Má vše,co od pračky pozaduji.
- Tichá spolehlivá účinná
- Jsem s touto značkou spokojena.
2x jsme měli Electrolux, zkusili jsme nyní AEG a je to možná kvalitnější samotné vyprání, tam nemám stížností, ale detaily nám nesedí - čištění filtru = vždy vyteče voda, kam zmizel systém sítka, který znemožňoval únik vody? Electroluxy měly uchycení pro otevřená dvířka bubnu pro zafixování polohy. A křehká páčka pro vysunutí koleček, o kterou pravidelně brnkáme a hýbeme s ní nohou při manipulaci s prádlem?? Ale koupili jsme bez prozkoumání předem naživo a pere dobře, zvykneme si.
jsem moc spokojená. tichý chod, srozumitelné nastavení programů. zatím nemám co vytknout
velkokapacitní pračka, snadné ovládání, tichost
Fakt dobra pracka,tichá a ani se nehne.
- Zatím bez problému, trochu hlučnější napouštění ale nic hrozného.jinak plná spokojenost
- velký objem
- pěkně pere
- tichá
- odložený start
- dálkový start přes wifi
Velká spokojenost. Rozhodování mezi čínou a Koreou nakonec vyhrála Korea a zatím si nemůžeme stěžovat. Největší game changer je velikost, přešli jsme z 5 kg na 9 kg a pro 4 členou rodinu obrovská úleva...už nemusíme prát každý den! Další velkou změnou je tichost praní...z koupelny neslyšitelné, nejvíc je slyšet napouštění vody. Díky wifi startu jde odložit zapnutí i o několik dní, všechny ostatní pračky mají jen kolem 20 hod.
cena
Tichá, možnost volby teploty v programu,
zatím vše funguje.