Nejnovější recenze ze sekce Pračky
- Funkce SmartSelect a AutoDose
Tato pračka díky funkci SmartSelect upravuje praní tak, aby to šetřilo energii, vodu a čas. To je parádní. Spolu s kombinací AutoDose se to ještě vylepšuje. Nemusím řešit už ani dávkování. A má velmi krátké programy, které mi šetří čas.
hgdjmjznhnsnfgn rtzhw dg e dga e sdf r va v aerv sef a g
- Pračka, která mě zaujala pro své programy a moderní režimy včetně využití páry a možnosti ovládání přes aplikaci na dálku.
- Oceňuji dávkování pracího prostředku přes speciální zásuvku UniversalDose, která umožňuje efektivní dávkování a zamezuje tak zbytečnému plýtvání a dávkování přes míru.
- Univerzální rychlý program QuickCare 69 min je velmi praktický
- Ovládání pračky je intuitivní a snadné
- díky aplikaci se dá nastavit i oznámení do telefonu o ukončení pracího cyklu - to mi přijde praktické
- Prádlo je dobře vyprané, vyždímané, prací programy jsou využitelné a dobře sestavené
Pračka je za přijatelnou cenu
- Velmi dobrá pračka
- Líbí se mi rychlý a úsporný program
- Dobře odstraňuje skvrny v rámci programu na 30 stupňů
- Funkce SmartSelect, na jedno kliknutí upraví praní podle mých potřeb, čímž ušetří energii, čas i vodu.
- Parádní je AutoDose, což je speciální zásuvka, která zaručuje přesné dávkování pracího prostředku a aviváže. Podle výrobce tak pomáhá snížit spotřebu pracích prostředků až o 60%
- Myslím, že je to super vychytávka, protože tím předchází plýtvání pracího prostředku
- prádlo je dobře vyprané a vyždímané
- Zajímavý moderní design
- Vyšší cena
Moderní dobrá pračka
- Kapacita pračky na 9kg prádla (velký buben, byť se jedná o "slim" provedení)
- Spousta programů
- Možnost připojení pračky do domací sítě pomocí Wi-Fi
- Možnost vzdáleného ovládání přes aplikaci v chytrém telefonu
- Parní praní
- Program pro alergiky
- Tichý provoz (nízká hlučnost)
- Stavitelné nožičky pro snadné vyrovnání pračky do roviny
- Moderní design
- Pračka by mohla po zapnutí automaticky použít poslední nastavení (vybraný prací program a jeho nastavení)
- Odložený start by mohl být nastavitelný po půlhodinách, ne po hodinách
Pračka příjemě překvapila tichým provozem, zejména v porovnání se starou pračkou. Instalaci jsem zvládl sám a proměhla bez problémů. Potěšily nastavitelné nožičky, pomocí kterých jsem rychle pračku vyrovnal do roviny.
- Parní program, tichá, lehce ovladatelná
- zatím nic
tichá, ovladatelná i přes Wifi, parní program,
zatím vše bez problémů
- Dobre pere a pracuje tise.
- Rychlé Programy
- Tichý chod
- Nic mě nenapadá
Dobře utracené peníze
- Mám už druhou pračku LG a pere velice dobře - skvělý poměr cena/výkon
- Možnost nastavit rychlé praní nebo naopak intenzivní téměř u všech programů
- ECO programy perou dobře (není pravidlem u všech značek)
- Ovládání mobilem funguje líp než u starších modelů. Automaticky se spojuje (dříve bylo potřeba zapnout režim vzdáleného startu)
- 11kg prádla vs. hloubka necelých 60cm - nejen velikost bubnu, ale i konstrukční vlastnosti, že unese velkou dávku
- Sundavatelné dvířka na 2 šrouby pokud máte do koupelny 60cm futra jako já :) Pračka má nějakých 55cm bez dveří, 63 s dveřma. Dvířka lze sundat, zasunout do koupelny a vrátit opravdu rychle.
- Dostatečně dlouhá hadice i elektrický kabel
- Konečně lze vypnout šílené melodie při zapnutí pračky a dokončení praní.
- Mírně hlučnější při 1.400ot ždímání, starší F84J8TS2W byla klidnější (pořád ale dost tichá než aby mě nad ránem budila)
- Výpusť vody při čištění filtru čerpadla je moc nízko. Pokud pračka stojí na zemi je těžké udělat dostatečný spád. Jednou půl roku / rok se to dá přežit, ale stejně.
- Vzdálené ovládání přes mobil nelze použit na zapnutí pračky. Když se jednou vypne - ať už přes mobil, ručně nebo sama po 20 minutách nečinnosti - už mobilem nezapnete. Chápu, že je to kvůli úspory elektřiny, ale za pár Wattů navíc bych rád tuhle funkci měl.
Není to Miele, takže nějaké kompromisy je potřeba přijmout. Na druhou stranu, pračka pere dobře a koupit lze za zlomek ceny oproti Miele. LG se dlouhodobě umisťuje na špici v kvalitě praní (DTest). Jestli si vezme trochu více vody a elektriky je mi jedno. Preferuju vyprané prádlo na první pokud a více vody typicky znamená méně pracího prostředku v prádle. Předchozí pračka měla sřoubovatelný buben (možnost jednoduché výměny ložiska) a dobře dostupné náhradní díly. Snad to bude stejně i pro tuto.
- Spolehlivy produkt
Zatím s manželem zkoušíme,věřím,že je pračka kvalitní ale pro nás zatím komplikovanější.
- Tichá dobře pere spokojenost
Spokojenost
Chytra jen pro někoho.Nám připojení přes aplikaci nefunguje.Neumí najít telefon
- zatím nic
Je oppravdu tichá.
Zatím to pere. AEG je dobrá značka, i když jsem u předchozích typů zaznamenal problémy se silikonovými trubkami na spodku bubnu(prožrané,bylo nutno opravovat, jako samostatný díl se nedodává), následně odchází gufero a ložisko, ale to je u všech praček, co nachodí víc otáček při odstřeďování,u AEG zatím cca za 12let, což je dobrý (3) výsledek. Za ty prachy dobrý
- tichá
- pěkně pere
- Tichý chod pračky.
Pračku máme krátce, hned jsme ji uvedli do provozu. Vybrala jsem si ji pro uvedené přednosti,
velký šetrný prací buben, intuitivní ovládání široké řady pracích programů a tichý chod jsou klady zakoupené pračky. Zatím velká spokojenost s výrobkem.
- Kompaktnost
- Spousta programů a funkcí
- Moderní design
- Připojení na aplikaci
- Rychlá a bezproblémové instalace
- Hmotnost (není nevýhodou, jen omezení při stěhování např. do patra).
Jediné omezení je hmotnost cca 120 Kg - balení cca 130. - není nevýhodou, jen omezení při stěhování např. do patra. Kvalita výrobku, funkce a ostatní je nadočekávání - max. spokojenost. Energeticky nenáročné.
- tichý chod
- 7kg
- úsporné programy
- wifi
- zatím žadné
po týdnu se zdá vše dokonalé a zabírá menší místo než stará pračka na 5kg
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »