Nejnovější recenze ze sekce Pračky

AEG LFR85146QC

Ověřený zákazník ONLINESHOP.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v ONLINESHOP.cz

Doporučuje produkt

Zatím krátká doba na hodnocení výrobku.

Reakce obchodu ONLINESHOP.cz

děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ

Whirlpool TDLRBX 6252BS

Whirlpool TDLRBX 6252BS

Nedoporučuje produkt

Pračka vydržela vyprat přesně tři dávky a poté zasmrděla a zdechla.

Ověřený zákazník Eberry.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Eberry.cz

Zatím ok ,2x vypráno.

Ověřený zákazník MALL.CZ helena

Zakoupeno v MALL.CZ

Nedoporučuje produkt

Pračku jsem zakoupila,prože syn má také LG a je s ní spokojený,ale při prvním ždímání vydávala hrozné zvuky, musela jsem ji hned vypnout. Potíž byla také s reklamací, telefonicky bylo sděleno cosi o dopravě spět k prodejci a lhůtě 30 dnů. Asi jsem si ji měla naložit na záda,MHD dopravit a mezitím zakoupit valchu. Dostali jsme kontakt na autorizovaný servis,čekáme na opraváře. Nejsem spokojená s přístupem prodejce, ani řidiče, který pračku doručil, nenechal k ní žádný doklad ani návod a byl nepříjemný.

Ověřený zákazník LGshop.cz Irma

Zakoupeno v LGshop.cz

Doporučuje produkt
  • Používám krátce,zatím maximální spokojenost,mam již druhou pračku LG,první vydržela 15 let bez poruchy, takže doporučuji
Whirlpool TDLRB 65332BS EU/N

Whirlpool TDLRB 65332BS EU/N

Ověřený zákazník ONLINESHOP.cz Diavulvus

Zakoupeno v ONLINESHOP.cz

Doporučuje produkt
  • byť je to jen "45cm" tak pro normální rodinu dostačující co se týče množství vypraného prádla
  • 10 letá záruka na motor
  • program FreshCare+
  • 6. smysl!!!!!
  • horní plnění
  • rychlý program
  • možnost upravit si teplotu
  • hlučnost
  • snadná instalace
  • zvývající čas praní
  • co se týče záruky, bohužel je to verze EU, takže jen vybrané státy mají 20let záruky po registraci (CZ se to netýká) :-(
  • bohužel nemá funkci DrumUp ale to není až tak životně důležitá funkce

Reakce obchodu ONLINESHOP.cz

děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ

CANDY CSTG 272D3/1-S

CANDY CSTG 272D3/1-S

Doporučuje produkt
  • výhoda - rychlá dodací lhůta

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 8. října 2024

(naposledy upraveno 8. října 2024)

Zakoupeno v MALL.CZ

• režim denní expres
LG WT1210BBF

LG WT1210BBF

Anonym Anonym

Přidáno: 7. října 2024

(naposledy upraveno 7. října 2024)

Doporučuje produkt
  • Maximální spokojenost , úspora místa, ovládání uprostřed což je velmi praktické a vše přehledné.

Skvělé rozhodnutí , máme i TV od LG a spokojenost..LG WT1210BBF prací věž je vyjímečná pračka se sušičkou, Je velká umožnuje prát i větší dávky prádla najednou, Ovládání je jednoduché. Tato pračka je skutečně dobrá volba pro každodenní praní , navíc designově je skvělým doplňkem koupelny. Z praktického hlediska velmi úsporná co se týče místa.
Jana Marková Žamberská

HAIER HW80-B14939-S

HAIER HW80-B14939-S

Ověřený zákazník planeo.cz Gajka

Doporučuje produkt
  • Pračka tichá, kvalita praní je super. Ložní prádlo jsem tam dala jako první na vyprání a byla jsem překvapená výsledkem: prádlo bez fleku, krásně vyprané a jak si načechrané! Bylo vidět, že to je úplně jiný proces praní, než jsem doteď měla..
  • Druhé prádlo po vyprání není zmuchlané a nakonec jsem trička nemusela ani žehlit, po uschnutí vše bylo normální.

testerka Žena-in Olga testerka Žena-in Olga

Doporučuje produkt
  • díky krátkému programu Steam Refresh,t.j. osvěžení párou, který trvá cca 25 minut se neutralizují pachy i zredukuje pomačkání oděvů
  • pro ještě svěžejší, voňavější pocit je možné využít program FreshScent
  • pračka zvládne vyprat oblečení a zbavit jej skvrn již při teplotě 30 °C již za 59 minut.
  • dostatečně velký buben na cca 10 kg prádla
  • hladký povrch bubnu minimalizuje opotřebení tkanin
  • technologie předmíchání pracího prostředku a rovnoměrné promíchání s vodou je účinné při nízké teplotě
  • praní v této pračce ušetří až 40 % času, vody a energie.
  • samozřejmostí je dálkové ovládání přes aplikaci

Indesit BTW S60400EU/N

Indesit BTW S60400EU/N

Ověřený zákazník planeo.cz Martin

• pere
Electrolux EW7F348AWC

Electrolux EW7F348AWC

Ověřený zákazník planeo.cz Ověřený zákazník

Doporučuje produkt

zatím vypraná jedna dávka prádla, zdá se být v pořádku
pračka je tichá, příjemná

Electrolux EW7TN23372C

Electrolux EW7TN23372C

Přidáno: 7. října 2024

(naposledy upraveno 7. října 2024)

• Tichý
  • Jednoduché ovládání
  • Po vyprání a otevření víka , víko hodně mokré

Zatím jsem prala jen párkrat, ale oproti předchozí pracce( také elektrolux) výrazně tišší chod. Trochu nás překvapilo poměrně hodně mokré víko po otevření , ale snad to nebude nicemu vadit. Páru jsme zatím nevyzkouseli . Ovládání jednoduché , není potřeba studovat návod jaký program dát.

LG FSR7A04PG

LG FSR7A04PG

Ověřený zákazník LGshop.cz Yvča

Zakoupeno v LGshop.cz

Doporučuje produkt

Naprostá spokojenost. Před 11 lety jsem si koupila pračku LG (stejné funkce jako tato) a byla perfektní. Nyní jsem o pračku přišla ( určitě by ještě nějaký rok vydržela) a rozhodla jsem se opět pro tento typ. Mohu jen doporučit

Candy RO14146DWMCT/1-S

Candy RO14146DWMCT/1-S

Ověřený zákazník planeo.cz Marcel

Doporučuje produkt
  • Konečně velká Pračka, kterou doma velmi využijeme. Současné pračky vždy vyvažují prádlo a pokud má malou kapacitu strašně se protahují programy. Tento produkt je na 14 kg prádla a vejde se tam dost ložního prádla. Je dobré jí samozřejmě nepřetěžovat aby se opět neprotáhnout program pokud je méně prádla tak se programy zkracují. Přesně takovouhle pračku jsem si představoval konečně máme doma něco co skvěle funguje. Ještě jde o to jak to dlouho vydrží snad dlouho
  • Malá spotřeba energie malá spotřeba vody, skvěle vyprané a navoněné prádlo. Právě doma měníme spotřebiče a vybrali jsme si i troubu indukci a myčku od Candy.
  • Tato značka dodává velmi kvalitní produkty za velmi zajímavé ceny.
  • Jediné co jsme si u Candy nevybrali je v lednice, tam je velmi zajímavá LG s funkcí no frost jak ledničky tak mrazničky. Doma máme přibližně 6 let a vůbec se nenamražuje je skvělá

Pračka Candy na 14 kg je pro všechny kdo potřebují prát občas polštáře, ložní prádlo a podobně a nechtějí strávit celý den u jedné pračky kvůli tomu že se není schopná vyvážit před ždímáním. U starých praček žádné elektronické dovažování nebylo tam se ždímání rozjelo vždycky zaskákala trošku a pak už to bylo OK.

Philco PLDI 148 AJW

Philco PLDI 148 AJW

Ověřený zákazník planeo.cz Ověřený zákazník

• Zatím spokojenost
Candy CO4 274TWM6/1-S

Candy CO4 274TWM6/1-S

Ověřený zákazník Alza.cz Zdeněk

Přidáno: 6. října 2024

(naposledy upraveno 1. listopadu 2024)

• Skvělá tichá pračka
  • Pere 59 minut na 60 a dobře
  • můžete si volit teploty
  • můžete si volit otáčky odstředění
  • tichá
  • po vyprání zbyde v gumě bubnu minimum vody skoro nic
  • za tu cenu skvělá pračka

TesterkaŽena-inKatja TesterkaŽena-inKatja

Doporučuje produkt
  • prací prostředek se míchá rovnoměrně s vodou - kvalitní praní při nízké teplote
  • pračka má velmi příjemný krátký program, 25 minut, který osvěží jemné prádlo, při malé spotřebě vody i energie, perfektní je parní program s přidáním vůní Elektrolux
  • Lze využít aplikaci Electrolux, se kterou lze ovládat pračku na dálku nebo on line sledovat prací cyklus
  • xxx

prací prostředek se míchá rovnoměrně s vodou - kvalitní praní při nízké teplote

Testerka Žena-in Helena Testerka Žena-in Helena

• Dobré programy
  • Pere a ždímá velmi kvalitně
  • Technologie pro předmíchání pracího prostředku a rovnoměrnému promíchání s vodou pomáhá lepšímu praní při nižší teplotě
  • Parní program, který má 25 min provzdušňuje prádlo
  • Je celkem tichá
  • Je za příznivou cenu

Mile mě překvapily programy a cena

Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25