Nejnovější recenze ze sekce Pračky
- Tichý chod
- Funkce
- Výrábí se v Ukrajině
- Teče okolo filtru čerpadla, už při druhém praní. To je pravděpodobně s pojeno s tím, kde se vyrábí.
- Nechápu proč se nevyrábí v nějaké zemi EU. A vyrábí se ve válečné zóně.
Nebýt těch nevýhod, bylo by pět hvězd. Ale tohle je zklamání. Jedná se o nejdražší ultraslim pračku. Alespoň u prodejce kde jsem nakupoval.
veliká kapacita, tichá, intuitivní ovládání, kvalita praní
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Manželka je spokojená
- Vše jak je popsáno
- Široká volba programů, tichý chod
Reakce značky Bosch
Dobrý den, Ivono,
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Těší nás, že jste se spotřebičem spokojená. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Tichý chod pračky
- Dobře ždíme
- Velké množství kombinací programů
- Na displeji není zobrazena doba praní (délka programu a ani zbývající čas během praní).
Pračku máme krátce, zatím jsme s ní spokojeni.
- Tichý provoz při praní i ždímání
- Široký výběr programů
- Dobře pere i suší do sucha
- Velký buben a osvětlení
- Prodloužená záruka na 5 let + 25 let na motor
- Mírně složitější ovládání a nejasný manuál
Pračka se sušičkou skvěle kombinuje moderní design, tichý provoz a širokou nabídku funkcí, což ji činí ideální volbou do každé domácnosti. Zakoupili jsme ji na ONLINESHOP.cz, kde nás přesvědčila prodloužená záruka na 5 let (a 25 let na motor), která nám dodala jistotu v kvalitě a spolehlivosti tohoto modelu. Oceňujeme, jak dobře pere i suší prádlo do sucha, a díky velkému bubnu a osvětlení je každé praní snadné a pohodlné. Ovládání může být na začátku trochu nepřehledné a manuál by mohl být intuitivnější, ale po pár použitích se na něj dá rychle zvyknout. Celkově jsme s touto pračkou velmi spokojení a doporučili bychom ji každému, kdo hledá efektivní a spolehlivý spotřebič.
- velmi tichá i při ždímání
- jednoduchá obsluha
- velmi povedený design
- modře podsvícený buben
- lze v (v určitých fázích) průběhu praní přidat zapomenuté prádlo
- prodloužená záruka na 5 let
- funkce na praní skvrn zatím neodzkoušena, ale věřím, že bude taktéž fungovat
- otáčky až 1400
- zatím jsme na nic nepřišli
Stará pračka byla vyměněna za novou....dlouho jsme rozmýšleli jakou značkou nahradit stávající pračku Whirlpool a nakonec jsme na doporučení a prostudovaní recenzí rozhodli pro pračku Haier na 9kg prádla.
Jsme nadšeni, jednoduché a intuitivní ovládání a skvěle vyprané prádlo.
Rozhodně koupě nelitujeme a můžeme jen doporučit.
- parní praní
- velký buben
- tichá
- aplikace
- zatím nic
Po zkušenostech se sušičkou LG, byla pračka stejné značky jasnou volbou. Pračka má velký buben při standartních rozměrech, parní praní , je tichá .Spokojenost.
- Přehledné menu v češtině
- Energeticky nenáročná
- Snadné ovládání
- Design a rozměry vhodné i do malé panelákové koupelny
- Nutnost uzamknout ovládání při praní
Pračka Beko splnila všechny požadavky na přístroj pro chlapa (samozřejmě i pro ženy) a její rozměry se vejde i do panelákové koupelny. Přehledné ovládání v češtině a snadné ovládání. Mnoho užitečných programů, které potěší nejednu ženu a adekvátní páči dostrane každý kousek v šatníku. Perfektní je třeba program na jemné prádlo simulující ruční mytí, který jsem mohl použít tam kde jsem si nebyl úplně jistý, nebo parní programy.
Jediný zápor vidím v nutnosti manuálního zamčení ovladačů, protože jinak se při náhodném otočení voliče programu během praní program vypne, a dokonce odemkne dvířka, i když je pračka plná vody.
- Pračka s WiFi
Nová generace pračky jejím ovládáním i přes WiFi a sledování on-line pracího cyklu.
zatím 3 praní - je tichá, prádlo dle očekávání je dobře vyprané :-)
- Tichá
- Velká kapacita
- Snadné ovládání včetně skvělé aplikace a podpora češtiny
- Skvěle pere i velmi špinavé prádlo
Opravdu velmi skvělá pračka, super tichá, často ani nevím, že běží, velká kapacita, funkce rychlého praní, velmi špinavé prídlo pere skvěle
- hezký design
- volba programů
- parní praní
- slim provedení
- tichá
- zatím jsem žádné mínus nenašla, jelikož jsem zakoupila nedávno a nevyzkoušela jsem všechny programy
Určitě doporučuji, za mě maximální spokojenost.
CANDY CO4474TWM6/1-S
Přidáno: 25. října 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
Tichý chod,prádlo dobře vyprané.
- Krásný design
- Super rychlý program
- Pára SteamCure
- Jednoduché ovládání
- Žádný
Pračka Beko EnergySpin BM3WFU4841WBB má opravdu krásný desing, bílá pračka s černými prvky je opravdu moc pěkná. Díky Senzory OptiSense které přizpůsobí při každém praní množství vody a spotřebu energie, prádlo je tedy krásně čisté a nespotřebujete více energie nebo vody než by bylo potřeba. Díky jednoduchému ovládání si lehce vyberete jeden z 15 programů. Za zmínku jistě stojí Certifikovaný program pro děti a alergiky Program Hygiene+, díky kterému se zbavíte téměř všech bakterií a pylů, S programem CoolClean můžete vyprat běžně zašpiněné bavlněné prádlo za zlomek energie klasického praní, Program StainExpert zvládne odstranit až 24 druhů skvrn, 14minutový program Xpress Super Short, který oceníte hlavně pokud si na poslední chvíli vzpomenete, že nutně potřebujete nějaké šaty na poradu, a jako další kancelářský program musím zmínit Program IronFast, který výrazně sníží nutnost žehlení oblečení, ale tato pračka toho samozřejmě zvládne i více. Já si ji nemohu vynachválit hlavně díky parnímu praní a tichému chodu
Samsung WW90T534DAWCS7
Přidáno: 24. října 2024
(naposledy upraveno 24. října 2024)
Zakoupeno v DNO elektro
- Pere
- tichý chod i ždímání, dobře pere,spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Všechno funguje
Odpovídá popisu barva velikost vše ok
- tichost
- objem na prádlo
- Nenašel jsem
Pračku Beko mohu vřele doporučit každému, kdo hledá spolehlivého pomocníka do domácnosti. S kapacitou 7 kg se skvěle hodí pro rodiny, které mají hodně prádla. Ocenil jsem rychlý program, který opravdu šetří čas. Ovládací panel je jednoduchý a přehledný, což usnadňuje nastavení. Pračka je navíc velmi tichá, takže ji mohu používat i večer, aniž bych rušil ostatní, třeba sousedy. Celkově je to skvělý kup, který nabízí dobrý poměr cena/výkon.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »