Poradna LG F 1480 QDS

Autor: | Vloženo: 16.11.2011 000 12:32 | Témata: Poradna LG F 1480 QDS

Absence Aqua Stop a riziko úniku vody

Dobrý den, jaké je riziko úniku vody mimo pračku, když nemá Aqua Stop? Hrozí pračce přetečení nebo jakýkoli únik vody mimo pračku? Předem moc děkuji za odpověď

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    16. listopadu 2011

    Dobrý den,
    ano riziko samozřejmě je stále. Proto doporučujeme našim zákazníkům vybírat pouze výrobky se zabezpečením. Funkci aquastop mají všechny kvalitní výrobky např. Bosch http://www.oscom.cz... , nebo Siemens http://www.oscom.cz... s 3 letou zárukou a dopravou zdarma
    Marek, http://www.oscom.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (3)
    • LGECZ

      19. listopadu 2011 - LGECZ

      Dobrý den,
      Není pravdou,že by pračka LG neměla ochranu proti přetečení.Ba naopak. Pokud by došlo v důsledku poruchy či nadměrně vysokého tlaku k otevření vstupního ventilu tak pračka takovou chybu okamžitě zjistí , Hlasitým pípáním Vás upozorní ,že něco není vpořádku a zároveň sepne odtokové čerpadlo a automaticky odčerpá vodu z pračky aby nedošlo k proteření


    • Helena

      19. listopadu 2011 - Helena

      Děkuji za Vaši odpověď, je jasná a poskytuje konkrétní informace (na rozdíl od vágní odpovědi firmy Oscom, která prodává Bosch a Siemens, zatímco LG v nabídce nemá, tudíž o ní zřejmě není plně informována a působí spíše jako reklama na obchod Oscom).
      Můžete prosím ještě upřesnit, jaká je ochrana pro přetečení nebo vytečení pračky v případě, že problém vznikne v samotné pračce a ne z důvodu otevření vstupního ventilu?
      Předem děkuji za odpověď.


    • PANASONIC eSHOP

      20. listopadu 2011 - Oficiální zástupce obchodu PANASONIC eSHOP

      Dobrý den,
      kolega z Oscomu nikde nenapsal že LG nemá ochranu proti přetečení. Co se týče srovnání LG, BOSCH a SIEMENS tak zcela jasně obě značky nad LG vedou téměř ve všech směrech včetně kvality zpracování a aktivní ochrany, skutečně naměřených parametrů atd.
      Denisa


    • Kamil Prachař

      9. ledna 2012 - Kamil Prachař

      Ochrana je Aqua-Lock. A je uvnitř pračky.

      Pro Oscom: tohle není ke SPAMování


    • OSCOM

      9. ledna 2012 - Oficiální zástupce obchodu OSCOM

      Dobrý den,
      p.Prachař, nikdo se neptal kde je umístěna FUNKCE aQuastop, ani na Aqualock :-) ale, existuje mnoho variant této funkcionality od elektronicky hlídané http://www.oscom.cz... po mechanické http://www.oscom.cz... a některé jsou montovány navíc na přívod vody vně pračky, některé uvnitř. Vždy ale jde o ochranu před přetečením a zabránit tak škodám na majetku apod.
      Marek, OSCOM.CZ http://www.oscom.cz...


    • Helena

      9. ledna 2012 - Helena

      Vážený pane Prachaři,
      děkujeme za Vaši odpověď, právě Vaše informace je pro nás užitečná.
      Pro firmu Oscom:
      Vaše neustálá reklama na firmu Oscom je pro nás už opravdu otravná. Vašim službám se z tohoto důvodu již nyní zdaleka vyhýbáme a ani v budoucnosti vaše stránky zcela jistě nenavštívíme. Proto nám prosím již neodpovídejte, o vaši reklamu nemáme zájem a k vašim informacím nemáme důvěru.


    • OSCOM

      10. ledna 2012 - Oficiální zástupce obchodu OSCOM

      Dobrý den,
      nechápu z jakého důvodu, p. Prachař odpověděl zcela obecně a u některých případů kdy je ochrana umístěna mimo těleso pračky tedy i chybně :-))
      Marek, http://www.oscom.cz...


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.