Poradna LG F 1480 QDS

Autor: | Vloženo: 12.11.2011 000 23:14 | Témata: Poradna LG F 1480 QDS

LG F1480QDS vs. LG F1473QDS

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jakou pračku byste mi doporučili. Uvedená pračka LG F1480QDS mě velice zaujala, ale trochu se obávám problémů vzhledem k tomu, že máme velice tvrdou vodu. A tím, že pračka nabízí praní v páře, bál bych se aby se trysky nezanesly a pračka se nerozbila. Dále jsem koukal na typ LG F1473QDP, který parní praní nenabízí, a mohla by mít v našich podmínkách delší životnost. Děkuji za odpověd
Martin

  • LGECZ

    LGECZ

    19. listopadu 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    U LG praček nemějte obavy co se týká tvrdé vody.
    Topná tělesa jsou velice kvalitní a nemají problém s usazením vodního kamene.
    Tedy můžete zvolit jeden či druhý model a budete spokojen. Jen kupujte pračku,která je oficielně dovážena LGECZ. K pračce pak obdržíte záruční list ,který Vám garantuje zajištěný servis a hlavně 10 Let záruky na DD motor.
    Na trhu se totiž (zejména na internetu ) prodávají pračky bez záručního listu LG ,které nejsou dovezeny prostřednictvím LGECZ a ty žádnou záruku 10 let na DD motor nemají a není zajištěn servis autorizovanými servisy LG.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.