Poradna AEG L7FBE69SCA

Autor: Radim | Vloženo: 28.05.2020 000 11:02 | Témata: Poradna AEG L7FBE69SCA

Radim

Jde v AutoDose použít prášek (ne gel) a prát bez aviváže?

Dobrý den,
jde v AutoDose použít prášek (sypký prášek, ne tekutý gel), pereme bílé prádlo jen práškem, gel nikdy nevypere tak dobře. A jde praní spustit i bez aviváže? (Podle mého osobního názoru je dávkování na aviváž tady v podstatě nesmysl - kdo si koupí tak drahou pračku, má i sušičku a tím pádem aviváž nepoužívá.)
Děkuji.

  • 2. června 2020 - Oficiální zástupce značky AEG

    Dobrý den,
    reaguji na Váš dotaz.

    Do automatického dávkovače AutoDose lze použít pouze tekuté prací prostředky. Sypký prací prostředek je možné použít pomocí manuálního dávkování.
    Aviváž není nutné dávkovat, AutoDose dávkovač lze propojit a používat v něm pouze prací prostředek.


    S pozdravem
    Kontaktní Centrum AEG

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Radim

      2. června 2020 - Radim

      Proč pak ale je všude v popisech "prací prášek"? Přece prášek a gel jsou dvě zcela odlišné věci. To považuji za hrubé klamání zákazníků.
      V souvislosti s tím mě napadá druhý dotaz - když je v dávkovači gel zbylý z předchozího praní barevného prádla, a chci prát bílé - jak ten zbytek dostanu ven z dávkovače (abych mohl použít gel na bílé prádlo)?


    • AEG

      2. června 2020 - Oficiální zástupce značky AEG

      Dobrý den,

      pravděpodobně se jedná o chybné popisky. Na oficiálních stránkách AEG (https://www.aeg.cz...) je uváděn prací prostředek. Za nedorozumění se omlouváme.
      Do nádobky AutoDose doporučujeme dávkovat prací prostředek, který využíváte nejčastěji. V případě, že chcete na jiné prádlo použít odlišný prací prostředek, pak lze využít manuálního dávkování.
      V případě, že chcete prací prostředek v nádržce AutoDose změnit, je nutné dávkovač vyjmout, vyprázdnit a očistit. Poté je možné doplnit jiný prací prostředek.


      S pozdravem
      Kontaktní Centrum AEG


    • Radim

      2. června 2020 - Radim

      To si asi děláte legraci, ne? Když nepočítám tu práci a čas s tím čištěním, bude to i pěkně drahé - kolik toho gelu "očistíte" do kanálu? Takže funkce úplně na h....houby.
      A prací prášek není prací prostředek? Také je to lež. Je smutné, když se i AEG snaží zásadní nedostatky u svých výrobků zastírat reklamštinou. Nic ale značku v očích zákazníka nepoškodí víc, než když zákazník na reklamštinu naletí. To se pak už k té značce nikdy nevrátí.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.