Poradna Whirlpool WTLS 60912 ZEN

Autor: | Vloženo: 02.01.2016 000 08:40 | Témata: Poradna Whirlpool WTLS 60912 ZEN

Pískající zvuk při zapnutí

Po zapnutí pracího programu a nejen po zapnutí, zřejmě tedy u napouštění vody vydává pračka pískající zvuk. Mysleli jsme si, že je to jen u prvního praní, kdy má jet pračka naprázdno, ale dělá nám to i při plném bubnu.

  • Registrovaný uživatel

    Registrovaný uživatel

    3. ledna 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, mohl by to dělat kohoutek. Koupili jsme co nám odešel jsme koupili nový v Bauhaus za cca 100 kč a měl plastové držátko k otáčení a nejen že pískal ale asi po 3 otočeních se ulomil, v železářství mne přesvědčili, že jiné se nevyrábějí, koupil jsem tento...http://www.stavbaeu.cz...

    který jak vidíte v popisu je z kovovou pákou a má dostatečný vnitřní průměr a tak přestal pískat. Faktem ale je, že to může být i hadicí aquatop, u této pračky jsem jí nahradil novou bez aquatopu viz moje recenze z 31.12.2015 ale u myčky nádobí nám píská pořád, tam jsme snížili tlak větším uzavřením kohoutku a není otevřen naplno ale u myčky je to jedno, tak sice napouští déle ale pak myje svým čerpadlem, pokud by jste kohoutek pračky uzavřeli více, bude Vám pračka jako nám hlásit zavřený kohoutek protože hadice aquastop díky ventilu uvnitř už tak sama o sobě brzdí tlak vody..

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.