Poradna Whirlpool AWO/C 6304

Autor: | Vloženo: 26.03.2013 000 11:10 | Témata: Poradna Whirlpool AWO/C 6304

Doba trvání programu - zvláštní chování pračky - reklamovat?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je následující chování nově zakoupené pračky normální, nebo ji mám reklamovat: (jde o dobu praní)

1) nastavím program (např bavlna na 40) - ukážou se 2h na praní
2) pak si pračka zváží prádlo a čas klesne na 1h
3) pračka pere a po 1h namátkově zjistím, že je zbývající čas ještě 1h! - tzn. čas praní se záhadně prodloužil během praní na původní čas

To samé se mi stalo při praní na program černé prádlo. Prala jsem zatím dvakrát a předpokládám tedy, že se tak pračka asi zachová pokaždé. Není mi tedy jasné, proč prádlo váží? Znamená to, že je rozbitá? Nebo takhle prostě pere dlouho prádlo normálně? Osobně jsem se ještě nesetkala s pračkou, která by prala tak dlouho, proto mi to přijde divné.

Ještě mě napadlo, že to přeháním s dávkou prášku a ta pračka si to nějak zjistí a prodlouží dobu na max, aby se prášku pořádně zbavila? To by bylo super, ale moc na takový zázrak nevěřím.

Díky moc za rady!

  • AP Servis s.r.o.

    AP Servis s.r.o.

    26. března 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    Při programu bavlna na 40°C je uveden čas praní 2hod bez programu "Rapid". Pokud by jste ale "Rapid" zvolila, prala by jste bavlnu 40°C pouze 1hod 15min.

    Pračka je vybavena 6.smyslem - senzory, které rozpoznají množství prádla a program automaticky nastaví (vč. času) - neustále sledují cyklus praní.

    Pokud by jste ale měla nějaké pochybnosti s funkčností pračky, pak by jste se musela obrátit na servis Whirlpool http://www.whirlpool.cz/servis/

    Jakékoli další dotazy Vám rádi zodpovíme na níže uvedených kontaktech.

    S přáním hezkého dne

    AP Servis s.r.o.
    Francouzská 114, Praha 10
    IČ: 16190726

    Infolinka: 840 110 122
    E-mail: [email protected]
    http://www.spotrebice-whirlpool.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.