Poradna Pračky


Autor: | Vloženo: 10.07.2014 000 22:37 | Témata: Poradna Pračky

Pračka neždíme celý cyklus ..

Pračka Bosch MAXX 4 , v závěrečném ždímacím cyklu při 800 ot/min , který trvá cca 11 min , ždíme pouze do 7 min , čili necelé 4 min , a potom přeskočí přímo na konec na 0 , když přepnu volič na 600 ot/min , tak funguje celý prací cyklus normálně .
Pokud sem chodí někdo opravdu fundovaný , nevěděl by jestli mimo to že na 99% odešel určitý sektor v elektronice , jestli nemůže být problém ještě v něčem jiném ?
Před 6 měsíci , nešlo odčerpávání , mechanik vyměnil obroušené uhlíky , jeden musel upravovat jaksi tam neustále drhl , od té doby máme pod pračkou , při každém uklidu pod ní 1x týdně , šedé stopy z obrušujících se uhlíků (pravděpodobně neoriginální , nekvalitní) , který tam možná drhne , protože před jejich výměnou nikdy pod pračkou nic nebylo 9 roků..
Dále bych se chtěl zeptat , jakou pračku v případě výměny .
Pereme denně a priority mám 1- zaručeně tichý chod , do kolika Db ? (třífázový motor ?) 2 . nízká spotřeba energetická třída A . Žádné vychytávky a marketingové přídavné funkce nepotřebuji , potřebuji pouze prát a ždímat , cena do cca 10 -12 tis...
Díky za odpověd

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.