Poradna Pračky


Autor: | Vloženo: 30.11.2013 000 16:26 | Témata: Poradna Pračky

Prosím o porovnání dvou praček AEG

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaký je rozdíl mezi pračkami AEG LAVAMAT L87680 FL-CZ a AEG LAVAMAT 88 489 FL-CS2? Bylo nám řečeno prodavačem, že téměř žádný rozdíl nevidí,až na to, že druhý typ je průměrně o 2tisíce dražší a jediné, co má navíc je ukazatel na displeji, který ukáže přesnou váhu prádla vloženého do pračky. Jinak je prý divné, že prví typ, který je tedy levnější se zdá být líp vybaven než ten dražší, má např. 1600 otáček, a ta dražší má jen 1400ot. Tak by mě tedy zajímalo, co má druhý typ navíc nebo v lepší kvalitě, když cena je vyšší.
Osobně jsem měla v úmyslu vybrat tu druhou, dražší 88 489 FL-CS2, ale docela mě informace, které nám byly podány znejistěly :(.
Bylo nám na prodejně přislíbeno, že zjistí přímo od výrobce podrobnosti, abychom se mohli snáze rozhodnout, místo toho nám došla po dvou dnech omluva, že námi vybrané typy praček nejsou schopni dodat. Dodavatel je prý má, ale jen pro své obchody, což mě docela dost překvapilo, bohužel nemile.
Proto jsem se rozhodla požádat o radu zde, snad se mi dostane uspokojivější odpovědi, byla bych velice ráda.
Pro mne, jako pro laika, je dost obtížné se rozhodovat jen na základě vyčtených parametrů, a recenzí bylo velmi málo nebo žádné, takže uvítám každou pomoc při rozhodování.

Předem moc děkuji za odpověď a za čas, který mému dotazu věnujete.

S pozdravem

Andrea Vyvlečková

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.