Poradna Pračky


Autor: | Vloženo: 20.06.2013 000 18:25 | Témata: Poradna Pračky

Parní pračky mají přednosti? zvládnou zvířecí srst?

parní pračku ano nebo ne? program na zvířecí srst jak je úspěšný?

  • Jan

    Jan

    23. června 2013

    Praní v páře patří v současné době k moderním trendům a zajímavým funkčním prvkům. Je to doplněk programového vybavení moderních klasických automatických praček, nejčastěji uváděný ve spojitosti se značkou LG, při čemž podstatou je přítomnost parního generátoru. Největší účinnost praní v páře se projeví zejména při tzv. parní sterilizaci, kdy má program má především antibakteriální účinek, protože je prádlo vystaveno účinkům páry zahřáté až na 99°C. To má význam zejména pro alergiky a osoby se sníženou imunitou, kdy se eliminují i alergické účinky zvířecí srsti.
    Nutno však poznamenat, že ze strany výrobců a prodejců bývá někdy význam parního praní příliš glorifikován a přeceňován a ne vše se dá praním v páře vyprat, tak jako při klasickém způsobu praní ve vodě, zejména při použití různých tzv. "refresh" programů. Je třeba si také uvědomit, že ne vždy je možné použít parní sterilizaci, zejména u prádla, které je náchylné na vysoké teploty, neboť v důsledku vysoké teploty páry může dojít k jeho nevratnému poškození.
    Nicméně zakoupením takového výrobku nemůžete samozřejmě nic skazit, neboť tímto programem jsou vybaveny moderní přístroje a v druhé řadě je na vás, zda parního programu využijete, či nikoli.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.