Poradna Pračky


Autor: | Vloženo: 13.06.2013 000 23:12 | Témata: Poradna Pračky

Tichá a úsporná pračka

Dobrý den.
Můžete mi prosím poradit jakou vybrat pračku,aby byla úsporná ,s předním plněním,aspoň 8kg( velký buben) a tichá při odstřeďování.
Děkuji.

  • Jan

    Jan

    14. června 2013

    Dobrý den,
    Pokud nemáte problém s finančními prostředky, nejkvalitněnjší výrobek v této kategorii, který je u nás dostupný, je některý z modelů od společnosti MIELE. Je však třeba počítat s částkou min. 32 000,--Kč, ale dle mého názoru se to vyplatí jak z hlediska kvality praní, kvality samotné pračky (měla by Vám vydržet elspoň 20 let), ale i pokud se týká hlučnosti, neboť tyto pračky jsou obecně velmi tiché i při odstřeďování.
    Určitým cenovým kompromise(asi za 1/2 ceny Miele) v této kategorii jsou modely praček PANASONIC, kde výrobce používá moderní technologie a technická řešení. Přesto, že jsou to výrobky, které ve své většině mají původ v Asii, většinou Malaysie (Singapur), jsou kupodivu velmi kvalitně zpracovány, tiché i při 1600 ot/min při odstřeďování a mají velký plnící otvor. Jinak samozřejmě pračky v této kategorii jsou k mání za příznivější ceny i od jiných výrobců (Siemens, Bosch, AEG, LG a td.), čemuž ale odpovídá i kvalita. Zde pak záleží na štěstí, jaký výrobek u Vás doma zrovna "přistane".

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.