Poradna Pračky


Autor: | Vloženo: 02.01.2013 000 12:16 | Témata: Poradna Pračky

Kvalitní předem plněná pračka

Dobrý den, potřebovala bych radu při výběru pračky. Rozměry pračky nejsou pro mne důležité, cenově do 10 000, do 1200 otáček, 4-7 kg prádla. Měla jsem vyhlídnuté LG, ale odradily mne kritické recenze.
děkuji za tipy.

  • Dan.

    Dan.

    2. ledna 2013

    Cokoliv od Siemens-Bosch, AEG-Electrolux, pokud možno co nejhlubší pračku vzhledem k velikosti bubnu. Jeden konkrétní tip tady je a to: AEG72850A popř AEG74850A otáčky 1400 nemusí být vždy na škodu cenově jsou na tom podobně oba modely a z vlastní zkušenosti jde o opravdu dobře vybavené pračky osvědčeného výrobce s opravdu minimem poruch. Kvalitou vyprání a tichostí provozu jsou troufám si tvrdit jedny z nejlíp provedených praček co se u nás za poslední roky dalo koupit. Když tak koukněte na recenze zde na heurece. Jsou to sice starší modely ale jsou už dostatečně uživatelsky prověřené. Novější pračky stejné značky zatím nemůžu s klidným srdcem doporučit vzhledem k tomu že jsou v prodeji relativně krátce. LG nebrat....

    Když tak potom napište jak jste pro kterou pračku jste se rozhodnula..popř jak jste s novou pračkou spokojená.

    S pozdravem Dan

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Libor Gondek

      2. ledna 2013 - Libor Gondek

      Co pán radí jsou dobré produkty, nesouhlasím s ním v jedné věci a to je to LG. Ty pračky se prodávají nejlépe, mají prodlouženou 10 letou záruku (sice jen na motor, ale i to je dobré), nejsou hlučné a nemají skoro žádné reklamace. LG je jedna ze značek, které naopak mohu velmi vřele doporučit, ale sám mám doma Bosch.


    • Anonymní uživatel

      2. ledna 2013 - Anonymní uživatel

      Jistě že se prodávají nejlépe když prodejci je doporučujou! A proč je doporučujou? Protože jsem od LG dostatečně motivování! Pak náhodou jedna se stane vítězkou velice pochybného testu... a lidi se můžou zbláznit. Přitom životnost těchto výrobků je daleko pod průměrem. A jejich pochybný servis nebudu raději ani komentovat... každá závada nebo nestandart je vlastně normální jev...viz spláchnutí aviváže hned při prvním napuštěním vody...když si na to zvyknete proč né. Kdyby milé LG raději místo do propagace a reklamy investovalo do zdokonalení jejich výrobků po technické stránce udělalo by líp!
      O tichosti se tady můžeme bavit do nekonečna. Lg jsou hlučnější než jakákoliv jiná pračka s bezuhlíkovým motorem. Napouštění a vypouštění vody je u těhto praček opravdu zážitkem.
      Já zasadně nesouhlasím s panem Gondkem, pračky LG nejsou zlé ale ani tak skvělé jak je propaguje LŽIVÁ reklama!
      A praní v páře? Výše uvedená AEG to zvládne stejně dobře i bez páry a daleko menší spotřebou el. energie.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.