Poradna Pračky


Autor: | Vloženo: 09.12.2012 000 16:13 | Témata: Poradna Pračky

Spláchne se i aviváž

Mám prašku LG 1089....všimla jsem si, že hned po prvním napuštění vody se spláchne i aviváž, což mi přijde divný.,.....co s tím?

  • Daniel

    Daniel

    9. prosince 2012

    Zdravím Veroniko
    Tak nejdříve běžte a poděkujte tomu chytrákovi co vám tuhle pračku doporučil, tohle je totiž typický problém vyskytující se právě u praček LG, psal jsem to tady už x...krát ale lidi se prostě nepoučí... Upozorňoval jsem i na to zastoupení LG v ČR ale jim je to celkem ukradené..hlavně když se prodává.
    Jestli je pračka v záruce, tak trvat na reklamaci za každou cenu, nenechat si natlouct do hlavy že aviváž se má nalít až před posledním mácháním apod... NENÍ TO NORMÁLNÍ U ŽÁDNÉ PRAČKY...kdyby vám chtěli tvrdit něco jiného. Trvejte na vrácení peněz a výběru jiného spotřebiče od osvědčených výrobců.... viz AEG, Electrolux, Bosch ,Siemens,....
    Pokud pračka v záruce už není je mi líto, protože jediné co můžete zkusit je: trošku přivřit kohout na ventilu kde je připojena hadice od pračky aby se snížil tlak vody, pračka bude sice déle napouštět ale mohlo by to zamezit spláchnutí aviváže.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lubica

      12. ledna 2013 - Lubica

      Dobry den, nie je pravda, ze Bosch to nerobi. Robi - a mame teraz uplne novu, periem na nej 3 krat. Tam dokonca steka ta avivaz rovno do bubna, ked ju tam nalievam. A robila nam to aj Brandt, ked sa zavrelo veko, vytiekol aj prasok, aj avivaz. Kvoli detom som davala ocot na makkost a neutralizaciu, vonalo to praskom, tak mi to az tak nevadilo. Ale tato nova je spredu plnena, tak neviem, preco to robi.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.