Poradna Pračky


Autor: | Vloženo: 13.09.2011 000 15:06 | Témata: Poradna Pračky

Hlučnost

Prosím, poraďte mi. Sháním novou, velmi tichou pračku s vrchním plněním, která bude stejně tichá i po několika letech provozu. Peru většinou přes den, ale potíž je v umístění koupelny, tzn. 'téměř v obyvacím pokoji'. Děkuji moc.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    13. září 2011

    Dobrý den,

    doporučuji koupi pračky AEG. Jedná se o předního výrobce praček a modely LAVAMAT jsou opravdu tiché. Osobně jednu vlastním, i když předem plněnou.

    Info výrobce:
    Systém Silent System Plus
    Plně automatické pračky LAVAMAT jsou teď extrémně tiché. Systém Silent System Plus - přepracovaná zvuková izolace, konstrukce a zavěšení bubnu omezující vibrace a obzvlášť tichý nový motor-invertor v špičkových modelech řady zaručují tišší chod během praní a odstřeďování. Současné modely praček LAVAMAT vytváří v průměru jenom poloviční úroveň hluku jako jejich deset let staré předchůdkyně. A rozdíl je opravdu znatelný - Vy totiž sotva něco postřehnete! Šetříte tak své nervy i nervy Vašich sousedů, například když perete v noci, aby jste využili nižší sazbu za elektrickou energii. Motor Vaší pračky za normalních okolností nikdy neuvidíte. Ani nový motor-invertor neuvidíte a navíc ho téměř nebudete slyšet. Zkonstruovali jsme ho úplně nanovo a pracuje bez obvyklých uhlikových kartáčů. Tím jsme vynechali části, které se opotřebují a v pračkách se obvykle nacházejí. Motory jsou taky robustnější a tišší, mají delší životnost a poskytují vyžší otáčky při odstřeďování. Zkrátka jsou tišší a výkonější a navíc vydrží delší dobu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.