Poradna Haier HW70 BP14636

Autor: | Vloženo: 16.07.2018 000 09:00 | Témata: Poradna Haier HW70 BP14636

Délka vývodů od pračky

Potřebovala bych informaci:

- jak jsou dlouhé vývody (hadice) pro vodu a odpad u této pračky?

- jaká je řešeno čištění filtru na přední straně? Je zde nějaká hadička pro odtok zbývající vody? Nebo rovnou steče pod pračku?

Děkuji

  • Jaroslav Havel

    Jaroslav Havel

    4. srpna 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den.Pračku máme již od ledna tohoto roku.Pračka má asi metr dlouhou napouštěcí i vypouštěcí hadici.Čištění filtru jsem zkusil již 2x a musím říci,že musíte být trochu zručnější.Má vypouštěcí hadičku v přední části filtru a i filtr se dá lehce vyndat.Ale musíte si připravit nízký tácek a hadr.Jinak vám nateče voda pod tlumící plastový kryt pračky při vytažení filtru.A z té pak postupně vytéká zpod pračky.Pokud by jste chtěla něco vědět k programúm,tak denní program 1,10Hod.Ty strašné časy 4-hodiny, jsem nikde neobjevil- asi blbý překlad.A ještě hygienický program ten trvá - 2,10 hod.Dále se múže hodit prográmek jenom máchání.Pračka je tichá i při rychlém ždímání.(Oproti traktoru Indesit )Jste úplne jinde v hluku.Jinak pro ostaní co by potřebovali poradit zde je čísličko na tel.606916842 Jarda

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.