Poradna Electrolux EWT 1266ESW

Autor: | Vloženo: 09.01.2017 000 21:12 | Témata: Poradna Electrolux EWT 1266ESW

Cyklus praní

Dobrý den, mám od pátku tuto pračku, prala jsem dvakrát, pokaždé jsem volila jiný program bez toho, že bych měnila nějaké funkce. Ani jednou neproběhl celý proces, v obou případech se pračka po vyprání zastavila, ukázal se zbytkový čas a tlačítko Start/Pauza začalo blikat. Po nějaké době, jsem toto tlačítko zmáčkla a teprve potom nastalo máchání a posléze odstředění prádla. V návodu k pračce se vůbec nepíše o tom, že je cyklus praní rozdělen na 2 části a bez zásahu člověka se prádlo nevymáchá. Co dělám špatně?
Také bych se chtěla zeptat, jestli je možné v průběhu praní po otevření víka a dodání dalšího prádla do bubnu, ve zvoleném programu pokračovat, aniž bych musela měnit program a aby se nezačalo prát znovu od začátku. Jak se to dá udělat? Stalo se mi při prvním praní, že jsem do bubnu přidala prádlo a celý proces praní začal od začátku.
Děkuji za odpověď. Líba

  • 10. ledna 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    prací cyklus by měl proběhnout bez dalšího zásahu. Pokud problém trvá, kontaktujte nejbližší autorizovaný servis.
    https://www.electrolux.cz...
    Při přerušení pracího cyklu je nutné znovu nastavit program a ten probíhá od začátku.
    S pozdravem

    Servis Lavamax

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.