Poradna AEG ProSteam L7FEC48SC

Autor: | Vloženo: 06.04.2017 000 17:19 | Témata: Poradna AEG ProSteam L7FEC48SC

Rozdíly v označení

Dobrý den,
Mám dotaz ohledně pračky AEG L7FEC48SC o jaký modelový rok se jedná a zda AEG L8 a L9 jsou novější modely.Dále bych chtěl vědět,jaký je rozdíl mezi L7FEC48SC,L7FEE48SC,L7FBE48SC,protože co jsem četl ve specifikacích výrobku, funkce mají totožné a je jiná pouze cena a nebo kdyby bylo uvedeno,co znamenají písmena u daného tipu(FEE,FEC,FBE a jiné),abych věděl při koupi,jestli je nějaký rozdíl a zda by jste mi tento model doporučil,protože nikde jsem neviděl žádnou recenzi.
Díky za odpověď.

  • 7. dubna 2017 - Oficiální zástupce značky AEG

    Dobrý den,

    všechny uvedené modely byly na trh uvedeny na podzim roku 2016. Jak uvádíte, funkce jsou obdobné. Písmena FEC.FEE, FBE nejsou pro Vás nikterak důležité, jedná se pouze o distribuční kanál. Některé spotřebiče jsou dodávány do všech elektroprodejen, jiné do vybraných prodejen.
    Rozdíl je v sériích 6000-9000, v objemu prádla a barvě panelu. Podrobný popis najdete v katalogu AEG - Strážci Oblečení, který je možné stáhnout na internetových stránkách AEG.
    Výše uvedený model je na 8kg prádla, s technologií ProSteam - využití páry k osvěžení a technologií ProSense - automaticky zjišťuje hmotnost každé dávky prádla. Panel je stříbrný s českými popisky.

    S pozdravem

    Servis Lavamax

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.