Poradna AEG ÖKOMix L8FEC68SC

Autor: | Vloženo: 12.12.2019 000 09:07 | Témata: Poradna AEG ÖKOMix L8FEC68SC

Rozdil mezi aeg prackou okomix a softwater?

Prosim jaky jen rozdil mezi radou AEG L8... Ökomix a řadou L9.. Softwater?

  • 12. prosince 2019 - Oficiální zástupce značky AEG

    Dobrý den,
    reaguji na Váš dotaz.

    Série 8000 ÖKOMix je vybavena technologiemi ProSense, ProSteam a ÖKOMix.
    Série 9000 SoftWater je vybavena technologiemi ProSense, ProSteam, ÖKOMix a SoftWater.

    ProSense - zaručí nejlepší ošetření každého kusu oblečení. Automaticky zjistí pomocí senzorů hmotnost každé náplně prádla a spustí prací cyklus na míru. Prádlo se tak nepere příliš dlouho a vlákna proto nejsou nadměrně namáhaná. Oblečení si déle uchová svůj tvar a vypadá jako nové. Pračka šetří spotřebu vody a energie.

    ProSteam - nabízí samostatné parní programy jako rychlý a jednoduchý prostředek k osvěžení prádla, které je ihned po ukončení programu k nošení. Krátký a jemný parní program bezpečně odstraní pachy a zmírňuje pomačkání suchého oblečení, které se snáze žehlí nebo není třeba žádného žehlení. Nebo můžete zakončit prací cyklus pomocí volby Pára plus, která snižuje pomačkání prádla až o jednu třetinu.

    ÖKOMix - všechen prací prostředek a aviváž se nejprve promíchají s vodou, takže se důkladně rozpustí a kompletně se aktivují ještě dříve, než proniknou do bubnu k prádlu. Jde o dosud jedinou technologii praní, která se zaměřuje na to, aby se prací prostředek s aviváží dostaly rovnoměrně ke všem vláknům a důkladně je vyčistily a ošetřily.

    SoftWater - Voda v sobě obsahuje minerály a nečistoty, které mohou narušit strukturu vláken a vlákna tak poškodit. Pračky AEG s technologií SoftWater jako první na světě dokáží minerály a nečistoty z vody odstranit. Ve filtru, kde dochází díky iontům ke změkčení a čištění vody, tak prací prostředky a aviváž dosahují maximální účinnosti dokonce i při nižších teplotách. Díky své jemnosti zůstanou vaše oděvy hebké a jemné a barvy zářivé a jako nové mnohem déle.


    S pozdravem
    Kontaktní Centrum AEG

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.