Poradna AEG L9WBCN61B

Autor: J.Binova | Vloženo: 29.08.2022 000 22:05 | Témata: Poradna AEG L9WBCN61B

J.Binova

Hluk susicky

Dobry den, videla jsem nekolik videorecenzi, kde byl hluk susicky velmi neprijemny (hlavne pri suseni bez predchoziho prani) a reklamace nebyla uznana s tim, ze je vse v poradku. Je takovy hluk opravdu normalni vlastnosti tohoto modelu? Dekuji

  • 30. srpna 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, paní Bínová,
    reaguji na Váš dotaz.

    Pračka kombinovaná se sušičkou může vydávat při svém provozu různé provozní zvuky. Ty se mění podle fáze programu nebo velikosti náplně. Kompresor a přidružený systém u praček se sušičkou zajišťuje proces sušení. Při sušení tak pračka vydává jiné zvuky než v případě praní. Je třeba dodržovat maximální váhu náplně, která je u sušení jiná než u praní a v případě nadměrné náplně je třeba část prádla odebrat. Především při sušení velkého množství prádla se ujistěte, že prádlo není zamotané a je v bubnu rovnoměrně rozložené. Na začátku cyklu sušení (3 – 5 minut) může být zvuk poněkud hlasitější. To je způsobeno právě chodem kompresoru. Hlučnost L9WBCN61B je 76 dB (re 1pW). V případě, že Váš spotřebič vydává jakékoliv nestandardní zvuky nebo je hlučnost nadměrná, tak se prosím obraťte na naše zákaznické centrum, kde Vám rádi pomůžeme a v případě potřeby zajistíme autorizovaný servis (261 302 261 Po–Pá 8:00–20:00, So-Ne 8:00–16:30).

    S pozdravem Kontaktní Centrum AEG

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.