Poradna AEG L7FBE68SC

Autor: Hana B. | Vloženo: 27.10.2021 000 08:05 | Témata: Poradna AEG L7FBE68SC

Hana B.

Ovládání

Dobrý den, pračku mi přivezli včera. Zkoušela jsem vyprat ručníky a zvolila program Eco 40-60 stupňů. Je dlouhý a plánovala jsem ho nechat přes noc. Po otočení kolečka naskočila teplota 40 stupňů a při snaze ji změnit (ručníky peru na 60) pračka pouze pípala a teplota se nehnula. V návodu jsem nenašla proč, či, zda je to normální. Nakonec jsem nakonec navolila program bavlna. Druhý problém nastal při zadávání odloženého startu. Než jsem dondala prádlo a pračku zapla, odložený start zmizel a nastavil se čas praní. Po zapnutí se program spustil rovnou. Prosím, v čem jsem udělala chybu?

  • 27. října 2021 - Oficiální zástupce značky AEG

    Dobrý den,
    reaguji na Vaše dotazy.

    U programu Eco 40-60 je teplota pevně daná a nelze ji měnit. Jedná se o úsporný program, který dokáže při 40 °C vyprat běžně zašpiněné bavlněné prádlo doporučené k praní při 40 °C nebo 60 °C společně v rámci stejného programu.

    Pračku nejdříve naplňte prádlem a nadávkujte prací prostředek, následně zvolte požadovaný program a teprve poté nastavte odložený start - opakovaně stiskněte tlačítko Odložený start, dokud se na displeji nezobrazí požadovaný čas prodlevy.
    Rozsvítí se kontrolka hodin. Poté stiskněte tlačítko Start/Pauza. Pračka spustí odpočet do odloženého startu. Po dokončení odpočtu se spustí nastavený program.


    S pozdravem
    Kontaktní Centrum AEG

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.