Poradna AEG L7FBE48SC

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 16.12.2021 000 13:21 | Témata: Poradna AEG L7FBE48SC

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Časové kroky pro odložený start

U funkce odložený start se v návodu píše: "Opakovaným stisknutím tlačítka nastavíte požadovanou prodlevu. Čas se zvyšuje v krocích po 30 minutách až do 90 minut a po dvou hodinách až do 20 hodin."
Je to tedy takto?: 30min, 60min, 90min, 2h, 4h, 6h, 8h, 10h...
Pokud ano, tak mi nevyhovuje ten krok po 2 hodinách. Co brání tomu, aby byl po jedné hodině??? Nebo jsou kroky po jedné hodině a je chyba v návodu? Může to prosím někdo vyzkoušet? Děkuji

Na mé staré pračce AEG to neukazovalo čas prodlevy, ale čas kdy ta pračka dokončí praní a také byly první 3 kroky odložení po 30 minutách, ale ty další byly po jedné hodině. Chápu, že z důvodu úspor energie nové pračky už nemají hodiny s aktuálním časem, takže nemohou vědět v kolik hodin praní skončí, ale ty kroky po 2 hodinách mi tedy dost vadí.

  • 17. prosince 2021 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    reaguji na Váš dotaz.

    V návodu je to uvedeno ne zcela přesně. Odložený start je možné v časových krocích: 30 min, 60 min, 90 min, následuje 2 h a dále již po jedné hodině až do maximálně 20 hodin.

    S pozdravem Kontaktní Centrum AEG

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.