Bosch WAY 28543

Popis produktu

Parametry produktu

Způsob plnění
přední
Počet programů
15

Parametry produktu

Způsob plnění
přední
Počet programů
15

Popis produktu

Předem plněná pračka Bosch WAY 28790 EU s kapacitou až 8 kg prádla a možností nastavit odstřeďování až na 1400 ot/min. Pračka je vybavena motorem Eco silence drive, který je podpořen antivibračním zpracováním bočnic pro maximální redukování hluku. Vnitřek bubnu VarioSoft je osvětlen.

Automatické pračky řady HomeProfessional se díky motoru EcoSilence Drive řadí mezi ty nejúspornější a mohou se pochlubit třídou spotřeby energie A+++. To znamená, že jsou o 32 % úspornější než konstrukčně shodné spotřebiče třídy spotřeby A. Bez tření uhlíků dokáže motor EcoSilence Drive využít kompletně svoji energii bez zbytečných ztrát.

Bosch nabízí 10letou záruku na motor EcoSilence Drive

Speciální programy:

Peří

Jeans

Halenky/košile

Sportswear

Extra krátký 15 min – za 15 minut vypere 2 kg lehce zašpiněného prádla

Záclony 30°C

Alergie Plus

Jemné odstředění

Ručníky

Vlna/ruční praní – Obzvláště šetrný program praní běží pouze rychlostí 27 otáček za minutu (běžně: 50 otáček/min) a využívá jen mírných pohybů pracího bubnu s vhodnými přestávkami

Další informace:

VarioSoft buben elipsovité proslisy a asymetrické unášeče budou pečovat o vaše prádlo

EcoSilenceDrive asynchronní motor, extra tichý

AntiVibration Design: zaručuje stabilitu a tišší chod při praní a odstřeďování

Přívodní hadice vybavená ventilem AquaStop se zárukou

Přídavná funkce SpeedPerfect zkrátí dobu praní až o 60%

Průtokový senzor pro optimální spotřebu vody

Bezstupnová množstevní automatika

Rozpoznání pěny

Stabilizační automatika

Samočistící komora na prací prostředky

Ukazatel přepěnění

Mechanická dětská pojistka proti otevření dvířek

Signál na konci programu

Elektromagnetický zámek

Parametry produktu Bosch WAY 28790 EU

Energetická třída A+++

Výška 85 cm

Šířka 60 cm

Hloubka 59 cm

Náplň 8 kg

Maximální otáčky 1400

Spotřeba vody 47 l

Spotřeba el. energie 0.85 KW

Třída učinnosti praní A

Třída účinnosti odstředění B

Sprchování prádla ano

Počet programů 15

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Shakery","https://shakery.heureka.cz/"],["Velikonoční dekorace","https://velikonocni-dekorace.heureka.cz/"],["3D tiskárny","https://3d-tiskarny.heureka.cz/"],["Příslušenství k postýlkám","https://prislusenstvi-k-postylkam.heureka.cz/"],["Minikuchyně","https://minikuchyne.heureka.cz/"],["Igráčci s rouškou","https://igracci.heureka.cz/f:30333:1/"],["Dámské zateplené sněhule","https://damske-snehule.heureka.cz/f:34791:1/"],["Stany pro 6 osob","https://stany.heureka.cz/f:5237:6/"],["Nintendo Switch","https://herni-konzole.heureka.cz/f:2537:22293319/"],["Rozjasňující korektory na tvář","https://korektory-na-tvar.heureka.cz/f:35466:1/"]],"Vybrané značky":[["Pračky Grundig","https://pracky.heureka.cz/f:3332:22294105/"],["Pračky Miele","https://pracky.heureka.cz/f:3332:109623/"],["Pračky Brandt","https://pracky.heureka.cz/f:3332:109671/"],["Pračky TecTake","https://pracky.heureka.cz/f:3332:7640577/"],["Pračky LG","https://pracky.heureka.cz/f:3332:21056/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat zavlažovač?","https://zavlazovace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zavlazovac/"],["Jak vybrat kojenecké kalhoty a šortky?","https://kojenecke-kalhoty-a-sortky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kojenecke-kalhoty-a-sortky/"],["Jak vybrat figurku a zvířátko?","https://figurky-zviratka.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-figurku-a-zviratko/"]],"Vybrané produkty":[["CAMP OTTO osma","https://jistici-zarizeni.heureka.cz/camp-otto-osma/"],["Sluchátka 3M Peltor Elektronická střelecká Protac Shooter","https://army-a-lovecke-ochranne-pomucky.heureka.cz/sluchatka-3m-peltor-elektronicka-strelecka-protac-shooter/"],["Artengo TS500 JR se suchým zipem Lava","https://detska-tenisova-obuv.heureka.cz/artengo-ts500-jr-se-suchym-zipem-lava/"],["ROMOTOP HEAT 2G 70.44.13","https://krbove-vlozky.heureka.cz/romotop-heat-2g-70_44_13/"],["Renzline Fire 1/1","https://pouzdra-na-taga.heureka.cz/renzline-fire-1-1/"],["Ovocňák Mošt Jablko rakytník 250 ml","https://mosty.heureka.cz/ovocnak-most-jablko-rakytnik-250-ml/"],["Kalhoty Helikon-Tex riflové taktické Greyman jeans","https://army-a-lovecke-kalhoty-a-sortky.heureka.cz/kalhoty-helikon-tex-riflove-takticke-greyman-jeans_5/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}