WHIRLPOOL FSCR 10432

Popis produktu

Parametry produktu

Způsob plnění
přední
Způsob umístění
volně stojící
Maximální náplň pračky
10 kg
Hlučnost při praní
48 dB
Počet otáček
1400 ot./min
Hlučnost při odstřeďování
68 dB
Hmotnost brutto
85 kg
Hmotnost
84 kg
Barva
bílé
Počet programů
12
Ikea Metod
ne
Motor
invertorový
Direct drive motor
ano

Parametry produktu

Způsob plnění
přední
Způsob umístění
volně stojící
Maximální náplň pračky
10 kg
Hlučnost při praní
48 dB
Počet otáček
1400 ot./min
Hlučnost při odstřeďování
68 dB
Hmotnost brutto
85 kg
Hmotnost
84 kg
Barva
bílé
Počet programů
12
Ikea Metod
ne
Motor
invertorový
Direct drive motor
ano

Popis produktu

Whirlpool FSCR 10432, Automaticka pracka s prednim plnenim v energeticke tride A+++ s kapacitou 10 kg,  6. smysl: 6th Sense;  Pocet otacek/min: 1400, Rozmery v mm s x v x h: 595x 850x 640, Pracka je vybavena spolehlivym ZEN motorem s primym nahonem DirectDrive, ktery je elektronicky rizen s promenlivymi otackami, takze je energeticky efektivni a pysni se dlouhou zivotnosti. Proto je na motor poskytovana zaruka 20 let.  

Hlavni prednosti pracky: 20 let zaruka na motor ZEN nejtissi motor na trhu

Intuitivni dotykove ovladani, 12 zakladnich programu + doplnkove

SoftMove ™ specialni pohyby a povrch bubnu pro perfektni peci o tkaniny

Patentovany program Colours15° Plus pro setrne a usporne prani barevneho pradla

Stain 15 specialni program na odstraneni skvrn

System primeho vstrikovani vody na pradlo do bubnu  

Revolucni a inteligentni prani

Exkluzivni technologie 6. smysl spolecnosti Whirlpool rozpozna mnozstvi pradla pomoci specialnich senzoru a program automaticky nastavi. Zaroven neustale sleduje cyklus prani a zajistuje optimalni vykon. Technologii 6. smysl spolecnost Whirlpool predvida a ocekava potreby spotrebitelu, proto jim umoznuje postarat se o vsechny odevy jedinecnym a specialnim zpusobem pri soucasne snizene spotrebe energie, to vse za vyrazne kratsi cas. Tato revolucni technologie je vyvinuta tak, aby zajistila celkovou peci o odevy.

Technologie ZEN

Revolucni technologie ZenTechnology je vybavena nejtissim motorem na trhu, vzdy zarucuje tiche prani s promenlivou rotaci bubnu pro kazdy druh a mnozstvi pradla. Vysoce vykonny trakcni motor motor pracky je pripojen k bubnu naprimo a zabezpecuje jeho primy pohyb bez vibraci a doprovodneho hluku, ktery vznika pri standardnim remenovem pohonu u tradicnich pracek. Mene vibraci znamena mene hluku, cozumoznuje spotrebitelum prat pradlo v noci bez toho, aby byli chodem pracky ruseni. Vysledkem je soucasne vyssi ucinnost a spolehlivost motoru.

Technologie SoftMove™

Technologie 6. Smysl SoftMove venuje mimoradnou peci zachovani zivotnosti a trvalych barev odevu. Inteligentni senzory analyzuji zatizeni bubnu a podle toho upravuji spotrebu energie, aby se usetrilo vice vody, energie a casu. Diky inovativnimu systemu Wave Motion Plus je pohyb bubnu pracky navrzeny tak, aby automaticky prizpusobil rychlost otaceni kazdemu typu tkaniny.

PrecisionClean

PrecisionClean je kombince dvou exkluzivnich technologii, ktere vzdy zabezpecuji dokonale prani a machani. Technologie usetri az12 litru vody pri kazdem pracim cyklu a energeticka efektivnost dosahuje dle modelu azA+++ 60%. Diky funkci SprayWash se pri prani smes vody a detergentu vstrikuje primo do vlaken pomoci rozprasovaci trysky, tim se vyrazne zvysuje ucinnost detergentu pri odstranovani skvrn a zaroven snizuje mnozstvi potrebne vody azo 30 % 2. SprayRinse poskytuje lepsi vysledky machani diky vodnim sprejum, kde v zaverecnem machani je privadena voda smichavana se zmekcovacem pro jeste efektivnejsi machani.

FreshCare provzdusneni pradla

Svezest pradla po skonceni prani zabezpecuje funkce FreshCare. Idealni volba, pokud nemuzete vybrat pradlo z pracky ihned po skonceni programu nebo ji zvyknete v pracce zapominat. Tato moznost vam pomuze udrzet svezest pradla, aktivuje jeho vuni, snizuje tvorbu zahybu.  Pracka zacne po skonceni programu periodicky pradlo prevalovat. To potrva az6 hodin od skonceni programu prani. Funkci muzete kdykoliv zastavit stiskem libovolneho tlacitka.

Funkce Colours15°

Funkce Colours15° je kombinovana exkluzivni technologie EnergeticWash technologii pro perfektni prani citliveho barevneho pradla pri teplote prani jen 15°C s ucinnosti jako pri 40°C. Diky systemu rotace SoftMove se pradlo v bubnu preleva pomalymi pohyby a lepe absorbuje praci detergent pro zvyseni efektivnosti prani ve studene vode. Pranim ve studene vode se usetri vetsina energie pouzite na ohrev vody.

Funkce Rychle prani

Pokud spechate, muzete u vybranych programu vyuzit funkce pro rychle prani. cas prani je zkracen o polovinu, ale vysledna kvalita je stejna. Vhodne zejmena pro mirne zaspinene pradlo.

Odlozeny start/konec

Nastaveni zacatku/ukonceni dle modelu programu na dobu, ktera vam nejvic vyhovuje. S pouzitim teto funkce najdete pradlo vyprane v dobu, kteru si sami zvolite, napriklad pri prichodu z prace a nebo rano po probuzeni.

Funkce Skvrny 15

Funkce Bio skvrny 15° podporuje odstraneni skvrn. Program zacne fazi prani se studenou vodou a trvani programu se prodlouzi asi o 10 minut.

Program Rychly 30°C/30 min

Program Speed 30" vam setri cas a vypere 3 kg mirne zaspineneho pradla uzza 30 minut pri teplote 30°C. Skvele reseni, pokud pospichate a potrebujete sve oblibene tricko nebo halenku.

Nastaveni urovne znecisteni pradla

Pro efektivni nastaveni davkovani pracich prostredku a delky prani mate moznost nastavit i stupen znecisteni pradla. Na vyber mate ze 3 stupnu znecisteni mala=mirne, stredni=bezne, velka=velmi zaspinene pradlo. Funkce tedy prizpusobuje delku programu urovni zaspineni pradla. cim je pradlo mene znecistene, tim bude program prani kratsi.

Doporucene davkovani

Praci prostredek predstavuje velkou cast nakladu pro kazde prani. Zakaznici v presvedceni, ze vice praciho prostredku zvysi ucinnost prani, davaji do pracky vice praciho prostredku, nezje potreba. Technologie 6. Smysl s doporucenym davkovanim praciho prostredku na zaklade zadanych informaci sama vypocita a doporuci potrebne mnozstvi praciho prostredku tekuteho nebo praskoveho pro dosazeni dokonaleho vyprani pradla. Usetri tim penize, chrani citlivou pokozku a zaroven pomaha setrit zivotni prostredi.

Hot finish Machani v teple vode

Pri zvoleni teto funkce skonci program s teplou fazi machani. Tepla voda uvolnuje vlakna pradla, ktere je diky tomu prijemne teple, kdyzho vybirate z pracky kratce po ukonceni programu.

Program pro jemne pradlo

Tento program je urcen pro tenke, jemne pradlo vyzadujici opatrne prani. Diky tomu se prodluzuje zivotnost pradla a zamezi se jeho poskozeni.

Program pro barevne pradlo

Vhodne pro prani bileho a svetleho pradla pastelovych barev z jemnych tkanin. setrny program prani, ktery predchazi sednuti a zloutnuti pradla.

Intenzivni machani

Pri aktivace funkce pro extra machani se napousti vice vody a cyklus machani je prodlouzeny, cozumozni odstranit zbytky praciho prostredku. Mimoradne vhodne pro detske pradlo, pro alergiky a pro oblasti s velmi mekkou vodou.

Predpirka Pro velmi zaspinene pradlo

Tato funkce pomaha vyprat silne zaspinene pradlo pridanim faze predpirky pred zvoleny program hlavniho prani. Idealni pro silne zaspinene pradlo, napriklad s obsahem pisku nebo castic necistot. Prodlouzi dobu prani asi o 20 minut.

Dokumenty

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

5zákazníků doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
96 %
průměr z 5 hodnocení
5
4 ×
4
1 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Počítačové mikrofony","https://pocitacove-mikrofony.heureka.cz/"],["Kořenky","https://korenky.heureka.cz/"],["Hnízdečka","https://prislusenstvi-k-postylkam.heureka.cz/f:22270:41101795/"],["Poznámkové bloky","https://poznamkove-bloky.heureka.cz/"],["Sýry","https://syry.heureka.cz/"],["Fotbalové sběratelské karty","https://sberatelske-karticky.heureka.cz/f:31112:1/"],["Solární sprchy","https://bazenove-sprchy.heureka.cz/f:32149:42972498/"],["Náhradní hlavice pro elektrické zubní kartáčky Philips","https://prislusenstvi-elektricke-zubni-kartacky.heureka.cz/f:21743:2560444/"],["Samoopalovací gely","https://samoopalovaci-pripravky.heureka.cz/f:20923:1661085/"],["Blu-ray filmy","https://filmy.heureka.cz/f:18560:862175/"]],"Vybrané značky":[["Pračky Miele","https://pracky.heureka.cz/f:3332:109623/"],["Pračky LG","https://pracky.heureka.cz/f:3332:21056/"],["Pračky Philco","https://pracky.heureka.cz/f:3332:191437/"],["Pračky PKM","https://pracky.heureka.cz/f:3332:21289885/"],["Pračky Brandt","https://pracky.heureka.cz/f:3332:109671/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat kávové kapsle?","https://kavove-kapsle.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kavove-kapsle/"],["Jak vybrat access point a router?","https://access-pointy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-access-point-a-router/"],["Jak vybrat výčepní zařízení?","https://vycepni-zarizeni.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vycepni-zarizeni/"]],"Vybrané produkty":[["Beko RCSA270K30XN","https://lednice.heureka.cz/beko-rcsa270k30xn/"],["Lampion kulatý 35 cm malinový","https://lampiony.heureka.cz/lampion-kulaty-35-cm-malinovy/"],["Non-stop Dogwear postroj Free Motion","https://postroje-pro-psy.heureka.cz/non-stop-dogwear-postroj-free-motion/"],["Garthen Kusový žeton design Ultimate, 25, 50 ks","https://zetony-poker.heureka.cz/garthen-kusovy-zeton-design-ultimate-25_50-ks/"],["Repsol GUARD LIQUIDO DE FRENOS DOT4 500 ml","https://kapaliny.heureka.cz/repsol-guard-liquido-de-frenos-dot4-500-ml/"],["Bioprodukt Jablečné trubičky s jogurtovou polevou dóza 540 g","https://trvanlive-pecivo.heureka.cz/bioprodukt-jablecne-trubicky-s-jogurtovou-polevou-doza-540-g/"],["Cardo Freecom 2x Duo","https://handsfree.heureka.cz/cardo-freecom-2x-duo/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}