Whirlpool FRR 12451

100 %

Popis produktu

Parametry produktu

Způsob plnění
přední
Způsob umístění
volně stojící
Maximální náplň pračky
12 kg
Hlučnost při praní
51 dB
Počet otáček
1400 ot./min
Hlučnost při odstřeďování
72 dB
Barva
bílé
Počet programů
23
Motor
invertorový
Direct drive motor
ano

Recenze

    Parametry produktu

    Způsob plnění
    přední
    Způsob umístění
    volně stojící
    Maximální náplň pračky
    12 kg
    Hlučnost při praní
    51 dB
    Počet otáček
    1400 ot./min
    Hlučnost při odstřeďování
    72 dB
    Barva
    bílé
    Počet programů
    23
    Motor
    invertorový
    Direct drive motor
    ano

    Popis produktu

    Whirlpool FRR 12451 je supertichá předem plněná pračka s přímým pohonem bubnu s energetickou efektivností A+++ -50%, s barevným textovým dotykovým displejem pro zobrazení funkcí, teploty a času v designu W Collection

    • elektronická, technologie 6. SMYSL ZEN
    • programy: bavlna, vlna, syntetika, bílé a barevné prádlo
    • speciální programy: dětské prádlo, jeans, košile, sportovní oděvy, lůžkoviny, přehozy, kuchyňské koberce, záclony, župany, věci pro domácí zvířata, zahradní oblečení, plavky
    • přídavné funkce: předpírka, stupeň znečištění, doporučené dávkování pracích prostředků, intenzivní máchání, FreshCare, - provětrávání prádla po skončení praní
    • Add - přidání zapomenutého prádla na začátku praní
    • Konektivita - ovládání přes Wi-Fi 

    6.SMYSL ZEN. Extra šetrný a jedinečný patentovaný povrch bubnu pračky redukuje oblast kontaktního tření o 60%. Technologie 6.SMYSL poskytuje při nízkých teplotách, už od 15 °C, stejný prací výkon jako při programu na 40 °C pro smíšené prádlo.

    Technologie 6.SMYSL rozpozná velikost náplně prostřednictvím savosti prádla a automaticky nastaví zdroje, neustále monitoruje prací cyklus a zabezpečuje optimální výkon, přičemž ušetří až 50 % energie, vody a času.

    DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA* NA MOTOR - Výhoda přímého pohonu bubnu pračky/DirectDrive:

    • nízká hlučnost
    • snížení vibrací pračky
    • zvýšení účinnosti odstřeďování

    *testováno na 20 let životnosti pračky  

    Energetická třída: Označení třídy energetické účinnosti (2010/30/EC), t.j. spotřeby elektrické energie.  

    Senzorová technologie praní: Unikátní technologie přímého pohonu bubnu a technologie 6.smysl jsou zárukou nejvyšší kvality péče o prádlo.  

    WIFI ovládání: Ovládání spotřebiče na dálku pomocí mobilního telefonu a aplikace Whirlpool 6th Sense Live  

    Silent: Unikátní ZEN technologie tichého přímého pohonu bubnu pračky. Hlučnost při praní je 51 dB a odstřeďování 72 dB při referenčním programu a 1200 otáčkách za minutu.   

    Extra záruka: Záruka 20 let na motor spotřebiče. Záruku zákazník získává po registraci spotřebiče na adrese www.whirlpool.eu/register

    • Spotřeba energie (2010/30/EU): Údaj o spotřebě energie za rok. 
    • Otáčky odstřeďování: Maximální úroveň odstředivkových otáček.

      

    • Ovládání: Ovládání funkcí dotykem prstu na displeji.
    • Eco monitor: Zobrazení aktuální spotřeby energie v závislosti na nastaveném programu, teploty, velikosti náplně a ostatních zvolených parametrů.

     

    • Eco bavlna: Referenční program pro štítek s energetickými údaji (40/60°C).
    • Smíšené prádlo / Denní 40°C: Používá se pro praní mírně znečištěného prádla při teplotě 40°C za 60 minut.

     

    Bavlna: Praní/sušení bavlny a odolného prádla.  

    • Syntetika: Praní/sušení odolného syntetického prádla. 
    • Jemné prádlo: Praní/sušení jemného prádla.

     

    Vlna: Praní/sušení oděvů z vlny pomalým pohybem bubnu.  

    Program pro bílé prádlo: Pro běžně až velmi zašpiněné odolné bíle bavlněné prádlo. Šetří energii volbou nízké teploty praní.  

    Program pro barevné prádlo: Vhodné pro praní/sušení barevného prádla.  

    Jeans: Praní/sušení džínových oděvů s intenzivním mácháním.   

    • Sport: Program pro praní/sušení sportovních oděvů.
    • Formální oblečení: Šetrný program na málo používanou nebo jen mírně znečištěnou bielzeň. Trvání programu pouze 45 minut.

     

    Velké kusy prádla: Praní/sušení Palon, přehozů, dekoračních závěsů apod.   

    • Máchání a odstřeďování: Samostatné máchání se závěrečným odstřeďováním při nastavené úrovni odstředivkových otáček.
    • Intenzivní odstřeďování: Volba samostatného intenzivního odstřeďování.

      

    • Vypouštění vody: Vyčerpávání vody z pračky v případě zrušení nebo předčasného ukončení programu.
    • FreshCare: Zvolte tuto možnost, pokud nemůžete vybrat prádlo z pračky ihned po skončení programu nebo ji zvyknete v pračce zapomínat. Tato možnost vám pomůže udržet svěžest prádla.

      

    • Úroveň zašpinění: Přizpůsobuje délku programu úrovni zašpinění prádla (malá = mírně, střední = běžně, velká = velmi zašpiněné prádlo).
    • Předpírka: Volba pro velmi zašpiněné prádlo.

     

    Intenzivní máchání: Napouští se více vody a cyklus máchání je prodloužený. Mimořádně vhodné pro oblasti s velmi měkkou vodou, při praní dětského oblečení a pomáhá lidem s alergiemi.  

    Odložené odstřeďování: Zastavení s plnou nádrží vody pro prádlo, které se bude odstřeďovat později. Vhodné při volbě programu "Noční praní" nebo při škrobení prádla při závěrečném máchání.  

    Doporučené dávkování: Funkce pomáhá při úspoře pracího prostředku a ochraně životního prostředí, jakož i při ochraně citlivé pokožky a brání předávkování pracího prostředku.   

    • Snadné žehlení: Volba při níž se mírně zvýší množství vody při máchání a upraví se průběh odstřeďování, díky čemuž se prádlo méně pomačká.
    • Tlačítko start/pauza: Spuštění / přerušení / zrušení zvoleného programu.

      

    • Tlačítko zap/vyp: Hlavní vypínač, zapnutí / vypnutí spotřebiče.
    • Odložený start/konec: Nastavení začátku/ukončení programu podle potřeb zákazníka.

     

    Řízená optimalizace spotřeby vody: Množství vody závisí od programu a od nasákavosti prádla.  

    Nastavitelná teplota: Nastavení žádané teploty stisknutím tlačítka.  

    Kontrola tvorby pěny: Snímač zabraňuje snížení účinnosti máchání při nadměrném pěnění pracího prostředku.  

    • Systém vyrovnávání nestability: Elektronický senzor se postará o to, aby pračka při odstřeďování nevibrovala a byla stabilní.
    • Dětská pojistka: Uzamkne nastavené funkce, nebo zabrání zapnout spotřebič. 
    • Kontrola přetečení: Systém aquastop zajišťuje vnitřní a vnější ochranu myčky. Zabraňuje jakémukoliv úniku vody z myčky i z přívodní hadice. V případě úniku vody aquastop vypne chod myčky, vyčerpá z ní vodu a uzavře přívodní vodovodní ventil.

       

    Dokumenty

    Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

    Hodnocení produktu

    1zákazník doporučuje produkt
    0zákazníků nedoporučuje produkt
    100 %
    průměr z 1 hodnocení
    5
    1 ×
    4
    0 ×
    3
    0 ×
    2
    0 ×
    1
    0 ×
    • Doporučuje produkt

      100 %
      • Krásná pračka se spoustou funkcí a vychytávek.
      • Super tichá s doživotní zárukou na motor
      • Má funkce jako 6. smysl, ten si sám spočítá kolik vody a energie použije podle množství vloženého prádla.

      Jsme moc spokojení a ta investice se fakt vyplatila

    {"Oblíbené kategorie":[["Golfové headcovery","https://golfove-headcovery.heureka.cz/"],["Fotbalové šortky","https://fotbalove-sortky.heureka.cz/"],["Kempingové stolky","https://zahradni-stolky.heureka.cz/f:20391:1/"],["Úložné prostory pod postel","https://ulozne-prostory-postel.heureka.cz/"],["Pouzdra a kryty na mobilní telefony Honor","https://pouzdra-kryty-mobily-honor.heureka.cz/"],["Kombinované sporáky Mora","https://sporaky.heureka.cz/f:4935:690300;4978:106448/"],["Kostýmy hasičů","https://detske-karnevalove-kostymy.heureka.cz/f:14138:1166377/"],["Trojúhelníkové sluneční a stínicí plachty","https://slunecni-a-stinici-plachty.heureka.cz/f:32777:43164615/"],["Yate karimatky","https://karimatky.heureka.cz/f:5227:128146/"],["Dámské sněhule Tamaris","https://damske-snehule.heureka.cz/f:32113:43952977/"]],"Vybrané značky":[["Pračky Professor","https://pracky.heureka.cz/f:3332:493272/"],["Pračky Luxpol","https://pracky.heureka.cz/f:3332:1017882/"],["Pračky ECG","https://pracky.heureka.cz/f:3332:646098/"],["Pračky Electrolux","https://pracky.heureka.cz/f:3332:109643/"],["Pračky Midea","https://pracky.heureka.cz/f:3332:1012426/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat Bluetooth reproduktor","https://bluetooth-reproduktory.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bluetooth-reproduktor/"],["Jak vybrat přistýlku?","https://pristylky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pristylku/"],["Jak vybrat škrábadlo či odpočívadlo pro kočku?","https://odpocivadla-a-skrabadla.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-skrabadlo-ci-odpocivadlo-pro-kocku/"]],"Vybrané produkty":[["HYLA Mentol vůně","https://vune-vysavac.heureka.cz/hyla-mentol-vune/"],["Sharp YC-MS01E-S","https://mikrovlnne-trouby.heureka.cz/sharp-yc-ms01e-s/"],["Pepperts chlapecké pyžamo navy modrá","https://detska-pyzama-a-kosilky.heureka.cz/pepperts-chlapecke-pyzamo-navy-modra_17/"],["Maxima 09365021","https://gastro-fritezy.heureka.cz/maxima-09365021/"],["Zaklínač: Starý svět","https://deskove-hry.heureka.cz/zaklinac-stary-svet/"],["Fadopex s AL polepem 40 mm průměr 76 mm (m)","https://izolace-potrubi.heureka.cz/fadopex-s-al-polepem-40-mm-prumer-76-mm-m/"],["Kores Razítková poduška Stampo Plast nenapuštěná 7 x 11 cm","https://razitkovaci-polstarky.heureka.cz/kores-razitkova-poduska-stampo-plast-nenapustena-7-x-11-cm/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}