Poradna Pračky


Autor: | Vloženo: 16.04.2018 000 14:51 | Témata: Poradna Pračky

Pračka AEG 72850cs právě po zapnutí hlásí EFO

Dobrý den, čtu všude, jak to všem vše pomohlo. Po výměně ložisek Pračka AEG 72850cs právě po zapnutí hlásí EFO, prošel jsem vše plovák, filtry, voda čistá, takže bez pěny, hladinový spínač, také v pohodě Zkoušel jsem i různě naklánět. Bohužel nic nepomáhá. Čerpadlo stále jede. Plovák pracuje jak má, ten to nespíná. Po zapnutí pračky normálně nabíhá, ale hned po chvilce je EFO na displayi a stále pípá každý momentek. Na všech programech je to stejné. Tak co s tím? Tlak všude v hadicích v pohodě, nic neuniká. Jsem nějak v koncích. Děkuji za nějakou dobrou radu. Nic, co jsem kde objevil nefunguje.
Změřený součástky odpory, jsou v pořádku, Sifon demontován v cestě není nic. A stejně to hlásí stále.
Děkuji Pavel.

  • Zdeněk

    Zdeněk

    24. dubna 2018

    Dobrý večer, Pavle. Nevím co máte na mysli tím ..." že to všem vše pomohlo". Zkuste koupit a vyměnit staré topné těleso za nové. Bez ohledu že těleso hřeje, může mít mít špatný izolační stav. Měl jsem podobný problém u té samé pračky a těleso to vyřešilo.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Pavel

      26. dubna 2018 - Pavel

      Dobrý den, Děkuji za informaci. Nejpravděpodobnější příčina bude na panelu, prostě to něco tak spouští a to se musí najít. Dle servisního mauálu i to těleso je v pořádku. Vše jsme proměřili z důvodu hodnot, i popř štíplého vodiče, ten nikde není, ale co to asi dělá je oscilační problém. Ještě to nevím jistě, ale až se projde panel bude se to vědět s velkou jistotou.
      Děkuji za pomoc a reakci. Pavel.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.