Haier HW100-B14979-S
Nejlevnější nabídky (21)
Popis produktu
Pořiďte si pračku, která vyjde vstříc přesně vašim potřebám! Kvalitní motor bez řemenu je výjimečně tichý, což mu ale rozhodně neubírá na výkonu. Buben z nerezové oceli má polštářkovou úpravu, díky níž se prádlo nezachytává a neničí. Inovativní funkce I-Time vám umožní upravit si dobu praní právě tak, jak to vyhovuje vám. Přístroj má také automatický čisticí systém, který se aktivuje na konci každého pracího cyklu, aby bylo vaše prádlo i pračka dezinfikované. Přístroj má také přidaný parní program, který je šetrný ke tkaninám, ale neúprosný ke skvrnám. Očekávejte také antibakteriální ochranu, která zabrání tvorbě plísní a bakterií - dokonce i v zásuvce na prací prostředek. Samozřejmostí je i vnitřní osvětlení bubnu.
Pračky Haier I-Pro Series 7 - profesionál v praní pro váš domov

- Tichá
- Zatím krátce
- Hodně programu
- Parní
Máme krátce uvidíme za pár měsíců.Ale funguje a je tichá. Při ždímání se ani nehne. Doufám že to tak vydrží. Proto doporučujeme
, zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Po pořízení chladničky Haier a naprosté spokojenosti jsem neváhal, a po načtení recenzí praček různých značek sáhl opět po značce Haier. Naprostá spokojenost. Pračka je tíchá, dobře vypadá a záruka pět a dvanáct let. Paráda.
ONLINESHOP.cz (prodejce)
Parametry produktu
Popis produktu
Pračky Haier I-Pro Series 7 - profesionál v praní pro váš domov

Spolehlivý, jednoduchý, efektivní a tichý motor Direct Motion se zárukou 12 let

Plnou parou vpřed proti skvrnám!

Smart Dual Spray – pračka, která se sama vyčistí

I-Time – upravte si flexibilně dobu praní

Pillow Drum – buben se strukturou polštářků pro oblečení jako nové

Čistá pračka = čisté prádlo

Vnitřní osvětlení bubnu, abyste v něm už nic nezapomněli

Takové ticho, že se i vy budete bát promluvit

Vyšší úroveň technologie praní

Všechny praktické programy, které zrovna potřebujete pro vaše dokonale vyprané prádlo

Přizpůsobte čas praní prádla vašemu rozvrhu, ne naopak!

Více času na věci, které máte rádi, méně času při praní

Haier HW100-B14979-S – . Pračka s předním plněním Haier HW100-B14979-S – kategorie „Předem plněné pračky“
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Perfektní design a High-Tech řešení. Možnost přizpůsobení programu k vlastní spotřebě. Vnitřní osvětlení bubnu. Zvuková signalizace ukončení procesu praní. Možnost přizpůsobení tekutého/ sypkého pracího prostředku. Steam. Velká kapacita (10Kg).
- Velmi těžká :)
S koupí pračky jsme maximálně spokojeni. Značku Haier máme poprvé, uvidíme tedy kolik let vydrží :)
- Poměr cena / výkon, hezký design
- Trochu hlučnější, ale to jsou prý všechny
- Velmi,ale velmi tichá, pěkný design, možnost parního praní, záruka 5 let po registraci, 12 let na motor, kapacita, poměr cena / výkon, možnost úpravy délky praní, nevibruje ani při odstřeďování. Šířka 59,5 cm, bez problému projde 60 cm zárubní.
- Pouze symboly programů bez popisků, jinak asi fakt nic
Pračku jsme kupovali po cca 7. letech kvůli nákupu sušičky, tak ať to pěkně vypadá. Vývoj šel dost kupředu. Starý Samsung byl o cca 3 tis. dražší, po 2,5 letech jsem musel měnit čerpadlo. Tak uvidím, jak na tom bude Haierka.
- Velmi tichá
- Hodně programů
- velká kapacita
- úsporná
- super cena
Pračku mám cca týden a jede denně 2-3 pračky. Mám i sušičku v setu a jsem velice spokojená. Zatím nemám co vytknout
- Pračka je naprosto užasná. i při vysokých otáčkách 1400, je velice tichounká, stabilní a neskáče po koupelně. Jsem nadšená i z jejího designu, který je velmi nadčasový. její ovládání je velmi snadné, intuitivní.
- Osvětlený buben je skvělým doplněním funkcí
- Nejsou mi známa žádná proti.
Vybrali jsme si tuto pračku předem než jsme navštívili prodejnu, kde nás obsluha jestě ve výběru této konkrétní pračky utvrdila. když jsme pračku poprvé zapli a vyprali prádlo, bylo nám jasné, že je to přesně to, co jsme potřebovali. často jsme známými dotazováni na pračku, protože všechny shodně zaujme její tichý chod. Pračku Haier doporučuji a věřím, že je to optimální výrobek i pro náročnější uživatele.
- Pračka je prostorná.
- Má velmi tichý chod.
- Snadné zapojení a obsluha.
- Zakoupila jsem jí 24.07.2023, takže jsem jí zatím tolik nepoužívala .
Tento tip pračky si zakoupili obě mé dcery a snacha, jsou velmi spokojené a mně vyhovuje . Jsem mile překvapená pro její velmi tichy chod a obsah plnění.
Tento produkt bych doporučila .- - jednoduchá obsluha
- - možnost 10kg prádla
- - dobrá cena
- - zatím žádná chyba
- dobrá cena
- moderní buben
- tichý chod
- doporučuji
- dodání bylo provedeno dříve, než byl avizovaný termín, zakoupeno v OKAY.cz
- Tichá
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
https://www.onlineshop.cz- pere jako pračka, tak jak by si člověk představoval
- extrémně tichá
- pěkný design
- ani se nehne
- instalace "protihlukových pásků na spodek"
- ani se nehne - když s ní potřebujete pohnout, tak je to makačka. Na dlažbě drží díky nožičkám jako přilepená.
Oproti 6 starému Samsungu za 25 je tišší a pere hezky, nemám nic proti. Lepení protihlukových proužků je celkem zvláštní věc, zvlášť když jsou pružné. Manipulace s pračkou na dlažbě po pár desítkách minut byla takřka nemožná. Držela jak přilepená. Pokud bych vybíral, koupil bych znovu.