Beko WMI 71242

Popis produktu

Parametry produktu

Způsob plnění
přední
Způsob umístění
vestavné
Maximální náplň pračky
7 kg
Hlučnost při praní
51 dB
Počet otáček
1200 ot./min
Hlučnost při odstřeďování
65 dB
Hmotnost
72 kg
Barva
bílé
Počet programů
16

Parametry produktu

Způsob plnění
přední
Způsob umístění
vestavné
Maximální náplň pračky
7 kg
Hlučnost při praní
51 dB
Počet otáček
1200 ot./min
Hlučnost při odstřeďování
65 dB
Hmotnost
72 kg
Barva
bílé
Počet programů
16

Popis produktu

Základní informace

  • Energetická třída: A++
  • Spotřeba (kWh/rok): 194
  • Náplň prádla (kg): 7
  • Otáčky (1/min.): 1200
  • Spotřeba vody (l): 41
  • Připojení na vodu:: Studená
  • Hlučnost při praní (dB): 51
  • Hlučnost při odstřeďování (dB): 65
  • Barva: Bílá
  • BabyProtect program: Ano
  • PET program: Ne
  • Odložený start: 0-24hod
  • Hi Tech topení: Ano
  • Zámek: Ano
  • S shape boční stěny: pro vyšší stabilitu pračky
  • Specialita: Nový speciální tvar bubnu Aqua Wave pro dokonalé a šetrné praní
  • Adaptér na tekutý prací prostředek: Ano
  • Počet programů: 16

Bavlna

Bavlna Eco

BabyProtect

Mini

Mini 14

Mix 40

Refresh

Vlna

Tmavé prádlo

Košile

Syntetika

Ruční praní

Odstřeďování + vypouštění

Máchání

Self Clean

Přídavné funkce: Předpírka

Express

Snadné žehlení

Rozměry

  • Výška (cm): 82
  • Šířka (cm): 60
  • Hloubka (cm): 54

Program Beko BabyProtect:

Společnost Beko vyvinula pro pračky, sušičky prádla i myčky nádobí speciální program Beko BabyProtect. Tento program v pračkách svým složením zajistí dokonalé vyprání prádla nejen pro děti či alergiky, ale pro celou rodinu. Vyšší teplota zlikviduje veškeré bakterie. Intenzivní máchání dokonale odstraní zbytky pracích prostředků či aviváže. Speciální čidla, hlídající teplotu i vlhkost v sušičce prádla, pak pomohou i při dosažení dokonalého výsledku sušení prádla. V myčkách nádobí, díky propojení intenzivního mytí a oplachování nádobí horkou vodou, je zajištěna dokonalá hygiena pro dětské příbory či kojenecké lahvičky. Tento program získal certifikát institutu LGA, který potvrzuje 99,99% úroveň sterilizace.

HI-TECH topení:

Topení Hi-Tech je pokryto vrstvou niklu, které dokonale chrání proti korozi, a jeho životnost je až 100 krát vyšší ve srovnání se standardními topnými tělesy. Proto není třeba další ochranná opatření proti poškození či usazování vodního kamene.

Optiball system/ AquaFusion:

Díky Optiball/ AquaFusion systému je téměř 100% pracího prostředku využito pro praní. U standardních konkurenčních praček je až 25% mycího prostředku spláchnuto vodou vytékající z nádrže. Proto se na praní využívá pouze 75% použitého prášku.

Až 7 kg Až 7 kg:

Beko pračky mají kapacitu až 7 kg, t.j. v jednom cyklu mohou vyprat 1 až 7 kg prádla. 16 programů:

Program Mix 40:

Program je určen pro praní bavlny a syntetiky najednou. Eliminuje potřebu třídění oblečení podle typu tkaniny.

Program Self Clean:

Jedná se o speciální program na čištění bubnu, potrubí, nádobky na prášek a dalších vnitřních částí pračky. Vyplatí se používat čas od času, zejména pokud obvykle perete při nízkých teplotách. Během tohoto programu je voda ohřátá na 70 ° C, což zajišťuje dokonalou hygienu.

Program Mini 30 - Pračka:

Tento program je určen pro praní mírně znečištěného prádla. Vyperete do 30 minut při 30 ° C, což šetří čas a energii.

Program Eco Clean 20:

Jedná se o speciální program, který umožňuje uspořit až 80% energie ve srovnání s programem bavlna na 40°C. Umožňuje prát 3.5 kg lehce zašpiněného prádla za pouhých 20 minut, což šetří čas, energii a peníze.

Program Tmavé:

Nemusíte už dělat starosti s trvanlivostí barvy u tmavého oblečení. Beko pračky mají speciální program, citlivý k látkám z bavlny nebo syntetických látek v tmavých barvách. Praní probíhá při nízkých teplotách, s jemným pohybem bubnu a nízkými otáčkami odstředění a zvýšením spotřeby vody v průběhu máchání. Program Tmavé je naprogramován na polovinu maximální náplně pračky v teplotním rozsahu 30 ° C - 40 ° C. Pro praní tkanin v tmavých barvách se doporučuje používat pro tento účel určené tekuté prostředky nebo prostředky pro praní vlny.

Program Vlna:

Speciální program pro praní vlněných oděvů .

Ruční praní:

Nyní můžete prát v pračce jemné materiály jako hedvábí a kašmír! Jednoduše aktivujte program "ruční praní", což je velmi jemné praní, stejně jako byste oblečení prali v rukou! Se správným nastavením, oblečení se nesrazí, nepoškodí.

Funkce Express:

Díky této funkci je možné dobu praní snížit o 30 až 50%, v závislosti na druhu tkaniny.

Máchání navíc:

Některé látky potřebují větší ochranu než jiné (např. dětské oděvy, oblečení pro lidi s alergiemi). V BEKO pračkách můžete spustit další máchání, které poskytuje další ochranu a zajišťuje, že z vypraného oblečení jsou odstraněny i sebemenší stopy pracího prostředku.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

0zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
63 %
průměr z 3 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
1 ×
2
1 ×
1
0 ×

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Kojenecké váhy","https://osobni-vahy.heureka.cz/f:10062:27239/"],["Jehelníčky","https://jehelnicky.heureka.cz/"],["Satelitní antény","https://satelitni-anteny.heureka.cz/"],["Příčesky do vlasů","https://clip-in-vlasy.heureka.cz/"],["Madla do koupelny","https://sanitarni-madla.heureka.cz/"],["Rotační kulmofény","https://horkovzdusne-kartace.heureka.cz/f:31847:1/"],["Dívčí trička Vans","https://tricka-kosile.heureka.cz/f:15688:857699;15690:516007/"],["Aktivní pěny","https://pripravky-na-myti-aut.heureka.cz/f:28184:41410425/"],["Madla k WC","https://sanitarni-madla.heureka.cz/f:37526:1/"],["Stojací věšáky s možností otáčení","https://stojaci-vesaky.heureka.cz/f:33700:1/"]],"Vybrané značky":[["Pračky Goddess","https://pracky.heureka.cz/f:3332:21057/"],["Pračky Orava","https://pracky.heureka.cz/f:3332:4498752/"],["Pračky I + V München","https://pracky.heureka.cz/f:3332:44053616/"],["Pračky TCL","https://pracky.heureka.cz/f:3332:59099412/"],["Pračky Sharp","https://pracky.heureka.cz/f:3332:2440660/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat bezlepkové potraviny?","https://bezlepkove-potraviny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bezlepkove-potraviny/"],["Jak vybrat fotopapír?","https://fotopapiry.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-fotopapir/"],["Jak vybrat ekologické čisticí prostředky pro údržbu domácnosti? ","https://ekologicke-cistici-prostredky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-ekologicke-cistici-prostredky-pro-udrzbu-domacnosti-/"]],"Vybrané produkty":[["Fencee power DUO PD30","https://elektrocentraly.heureka.cz/fencee-power-duo-pd30/"],["Waldhausen Lonž 8 m Světle šedá","https://lonzovaci-potreby.heureka.cz/waldhausen-lonz-8-m-svetle-seda/"],["DeLonghi Magnifica Evo ECAM 290.61.B","https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/delonghi-magnifica-evo-ecam-290_61-b/"],["Kuchyňská linka Halmar Viola 260","https://kuchynske-linky.heureka.cz/kuchynska-linka-halmar-viola-260/"],["Malfini relax scarf neon pink","https://satky.heureka.cz/malfini-relax-scarf-neon-pink/"],["Babolat Pure Drive Team 2021","https://tenisove-rakety.heureka.cz/babolat-pure-drive-team-2021/"],["Saloos Bio Karité tělový balzám rakytník 50 ml","https://telove-balzamy.heureka.cz/saloos-bio-karite-telovy-balzam-rakytnik-50-ml/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}