Whirlpool AWO/D 6202
Whirlpool - přední - volně stojící - 6 kg - 0.85 kWh - A+
Záruční doba: 24 měsíců Typ: plněná zepředu Řízení pračky: inteligentní elektronika Maximální počet otáček za minutu: 1200 ot./min. Kapacita prádla pro praní: 6.00 kg Spotřeba...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Whirlpool AWO/D 6202
Přidáno: 5. března 2010 (naposledy upraveno 5. března 2010)
Přidáno: 19. února 2010
Sice ji ještě nemám koupenou, musí počkat na příští radovánky, ale rozhodně chci tuto pračku.. Koupila jsem si teď LCD, tak je hned na kraji seznamu.. Vybírám pračku dost dlouho.. Byla jsem u kamarádky na návštěvě a měla jí (dokonce kvůli mě prala), slyšela jsem, jak je tichá, otáčky skoro vysušili prádlo.. Jsem sice svobodná, ale do budoucna bude rodina a tak 6. smysl využiji teď a potom nebudu muset kupovat novou a 6 kg snad stačí :D .. V této cenové skupině není moc praček s displayem.. Výhodou oproti pračkám z vrchu plnitelné je možnost odkládání pracích prášku a ostatních čistících prostředků (kterých mám jak správná žena až až).. :DPro:
- nízká spotřeba
- výborná cena
- skvělé programy (hlavně krátký a 6.smysl)
- display
- tichá
- jednoduché ovládání (i chlap se ho naučí - bez urážky pánové) :D
Proti:
- nemůžu říct, když jí ještě nemám..
Přidáno: 17. února 2010
Typ volně stojícíKategorie zpředu plněná Vlastnosti
6. Smysl ano
Clean+
Jemné prádlo - 2
Woolmark
Vlna - 2
Lingerie (praní spodního prádla)
Ruční praní
Materiál bubnu nerez ocel
LED ukazatel zanesení filtru
LED ukazatel připojení vody
LED ukazatel otevření dveří
LED ukazatel přivolání servisu Technické údaje
Průměr dveří 300 mm
Rozměry (v x š x h) 850X595X545 mm
Hmotnost 72 kg
Napětí 230-240 V
Frekvence 50 Hz
Proudová pojistka 10 A
Připojovací vodovodní ventil 3/4"
Výkon ohřívacího tělesa 2,050 kW
Délka pohyblivého přívodu 150 cm
Pro:
- tichá
Proti:
- Kvalita se schoduje se značkou
Přidáno: 16. února 2010
Závěrem lze říci, že jsem s touto značkou i typem pračky velmi spokojená, odpovídá mým představám.Pro:
- Ideální pračka pro početnější rodinu. Velmi kvituji tzv. "6. smysl".
Proti:
- Jediné, co se mi zatím nelíbilo, je propagace spotřeby energie 0,85 kWh a spotřeby vody 44 l. Neodpovídá to přiloženému energetickému štítku, na kterém je 1,02 kWh a 49 l při 60 °C. Výše uvedená spotřeba není u žádného programu a nezdá se, že by se jednalo o průměrnou spotřebu. Není to chyba prodejce nýbrž výrobce (viz web Whirlpool). Je pro mne záhadou, jak se k těmto číslům dospělo...
Přidáno: 23. ledna 2010
Přidáno: 19. ledna 2010
Přidáno: 11. prosince 2009
Přidáno: 24. listopadu 2009
Přes počáteční obavy z její velikosti, nakonec nezabírá o moc víc místa než ta stará pračka a oproti hornímu plnění na ní klidně můžu mít prací prostředky, které tak nezavazejí jinde.Pro:
- V testu 70 praček se umístila kolem 10. místa. Má spoustu kvalitních funkcí, 18 programů, 6. smysl (šetří energii), odložený start.
Proti:
- V návodu chybí podrobnější popis jednotlivých programů. U programu antibacterial tak nevím, jak dlouho se prádlo bude prát na teplotu kolem 90°C.
Přidáno: 13. listopadu 2009
Přidáno: 8. listopadu 2009
Přidáno: 12. října 2009
mrzí mně že jsem musela požádat konkurenci, která mi pračku poslala do druhého dne od objednání.....proto předešlý můj vyplněný dotazník patřil jim nikolin Vašemu obchoduPro:
- netuším , pračka mi byla slíbena až za 14 dní...neunosné, při chodu a potřeby prát pro sedmičlennou rodinu
Přidáno: 4. října 2009
Přidáno: 28. září 2009
Přidáno: 21. září 2009
Přidáno: 31. srpna 2009
Pračka Whirpool AWO/D mě byla doporučená kamarádkou.Zatím jsem s pračkou plně spokojena.
Vlezou se do ní i větší kusy prádla, jednoduché ovládání.
Spousta volitelných programů.
Doporučuji všem tuto pračku, je velmi vhodná pro vetší rodinu.
Pro:
- Velmi kvalitní , velká pračka. Jednoduché ovládání.
- A v levném elektru nejlepší cena na trhu.
Přidáno: 24. srpna 2009
Přidáno: 23. července 2009
Tento produkt jsem si vybrala podle testu praček v pořadu Černé ovce,byl umístěný v první desítce z 60 zkoušených výrobků, hned za dražšími pračkami(20 tis. a více)S pračkou jsme zatím velice spokojeni a používá se dobře.
Produkt bych ostatním doporučila, protože pokud byla testována a umístila se na velice slušném místě, tak to o něčem svědčí.
Pro:
- Největší předností je asi 6. smysl a počet otáček(1200).
- Nejdůležitější ovšem pro nákup je poměr ceny a kvality výrobku.
Přidáno: 17. července 2009
nmartincova
Přidáno: 18. června 2009
Rumcajs
Líbí se mi na této pračce tichý provoz,antibakteriální program a vzhledem k tomu že mám malé dítě si nemůžu vynachválit program clean + .Pro pěti člennou rodinu je i výhodou náplň na 6 kg prádla.Protože nerada žehlím,tak mi imponuje i program pro snadnější žehlení prádla.Další výhodou je přihrádka pro prací prostředek,která má přepážku pro použití tekutého pracího prostředku,který nevyteče dřív než zapnete pračku.Pro:
- nižší spotřeba vody
- nízká spotřeba energie
- program clean +
- funkce - šestý smysl
- jednoduché ovládání
- tichý provoz
- přihrádka na prací prostředek se záklopkou pro tekutý prací prostředek
- zatím nemám nic proti
Zobrazuji 1 - 19 ze 19 recenzí