Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

BOSCH WVH 28420

Přidat recenzi

Pračka s předním plněním - Pračka se sušičkou - Bosch - přední - volně stojící - B - Sušička - Odložený start - 400

Volně stojící pračka se sušičkou BOSCH WVH28420EU. Volně stojící pračka se sušičkou Bosch WVH 28420EU v bílém provedení. Extra krátký 15´ - Za pouhých 15 minut vyperete až 2 kg... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

1 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(16 z 16 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze BOSCH WVH 28420

ggll

ggll

Přidáno: 22. prosince 2011

Nedoporučuje produkt
  • Susicka
  • Bohuzel pracka nedostatecne pradlo vymacha, tim padem se musi vzdy nastavovat vice vody pri machani.
  • Neni mozne zkratit dobu prani, coz uz dnes umi, kde jaka obycejna pracka.
  • Nelze zastavit pri suseni pracku a vyzkouset, zda je pradlo dostatecne vysuseno.
  • Méně přehledný návod. Pro ty co nevládnou anglicky-jen polské a maďarské popolepky,chybí české polepky na čelní straně panelu.

Za tuto cenu by mela

• Ano (1)
  • Ne (1)

Jana Rohozkova

Přidáno: 25. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • naozaj ticha, pocujem len spliechat vodu
  • skutocne nizka spotreba vody (pradlo je akurat zvazene a namocene - rozhodne neplava vo vode)
  • oplati sa prat+susit mensie davky pradla (spotreba energie sa vtedy rovna spotrebe IBA prania pracky energ. typu B)
  • oporit soliternej susicke je to kompromisne riesenie (len 2 programy na susenie) ale na bezne oblecenie (spodne pradlo, tielka, kosele, tricka, svetre....) uplne postacujuce

Je to vyborna volba pre domacnost, ktora bojuje z miestom (uspora oproti dvom velkym spotrebicom) a casom (veci este za tepla vytiahnute zo susicky rozhodne nie je potreba zehlit). Dodava sa s kompletnymi pripojkami (voda+decalc, odpad) a vazne podrobnym manualom.

Helca78

nováček

Helca78

Přidáno: 17. září 2011

• pěkný design, dobrá značka, velmi tichý provoz, snadná obsluha, dobrá cena, ohromná spokojenost

mám velmi dobré zkušenosti se značkou Bosch, měla jsem pračku Bosch Maxx 4, která neměla chybu a myčku na nádobí mám Bosch SMS 5902M02EU, také ohromná spokojenost. Jediné čím mě tato pračka se susičkou překvapila, je tichý provoz, bála jsem se hlučnosti a zbytečně. Jsem maximálně spokojená a všem ji DOPORUČUJI.

Ověřený zákazník Elektronanetu

helca78

Přidáno: 17. září 2011

Zakoupeno v Elektronanetu

• super, velmi tichý provoz a to i při sušení, pěkný design, lehká obsluha, dobré programy, má předchozí pračka byla také zn. Bosch a myčka nádobí taktéž, takže velmi dobré zkušenosti s touto značkou

jsem překvapená tichým provozem a jednoduchou obsluhou, je super dát do pračky špinavé prádlo a za pár hodin ho vyndat nejen vyprané, ale i suché, je to super, všem kdo nad nákupem tohoto výrobku uvažují DOPORUČUJI bez váhání koupit

Akmall

Přidáno: 4. září 2011

• Super poměr výkon cena
  • Méně přehledný návod. Jen Polské a Maďarské popisky. Anglické jsou na pevno na přístroji.

Celkově jsem s výrobkem velice spokojen. Mohu vřele doporučit.

Přidáno: 12. srpna 2011

• praní
  • sušení . . ??

Pere dobře, ale sušení nic moc a prádlo, ktré by mělo být k uložení do skříně . . . . to by asi nešlo, je pomačkané a dokonce trochu zavlhlé.
Ale třeba něco děláme špatně, máme ji teprve týden, tak když někdo poradí . . ??

• Ne (2)

Přidáno: 7. srpna 2011

• -velký objem bubnu
  • -odložený start
  • -dětská pojistka
  • -intuitivní ovládání
  • -program bez žehlení
  • -velká variabilita programů
  • -je taková solidní - uvažoval jsem i o Ariston HotPoint (cca 11000), ale když jsem je viděla vedle sebe, tak přes značně vyšší cenu (cca 18000) Boschka vyhrála
  • -projde dveřmi 60cm
  • -zápach při sušení (sušila jsem 4x, příliš se nemění)
  • -prádlo po sušení nevoní aviváží
  • -mohla by být lacinější

Pere skvěle - mám tři malé děti, takže se mi hodí buben na 7kg. Má super dětskou pojistku. Sušila jsem párkrát a docela to všude smrdělo, ale myslím, že to bude tím, že se tam nejspíš měco musí "vypálit" (že by topná tělesa?). Prádlo bylo usušené dobře, ale nevonělo. Také se mi líbí, že není chlazená vodou, takže na sušení se nespotřebovává voda, nevím, jestli se to v důsledku vyplatí (myslím tím ten cenový rozdíl mezi cenou BOSCH a lacinějšími chlazenými vodou), ale mám lepší pocit.

• Ano (16)

Jerry

Přidáno: 15. července 2011

Zakoupeno v ELEKTROCB.CZ

• Tichý chod,malá spotřeba vody,jednoduchá obsluha..Kompletní návod na obsluhu je dodáván v českém jazyce.
  • Pro ty co nevládnou anglicky chybí české polepky na čelní straně panelu.
  • Málokterý internetový obchod uvádí že pračká má systém ochrany přítoku vody AquaSecure. Většina uvádí systém AquaStop!! Zde je velký rozdíl !!!
  • U pračky jako takové zatím žádný problém není a doufám že nebude přesto že na zadní straně pračky se dozvíte že MADE IN CHINA. :-))

• Ano (9)
  • Ne (1)
Ověřený zákazník Luxusni-elektro.eu

Jana Pizlová

Přidáno: 19. února 2011

Zakoupeno v Luxusni-elektro.eu

• Jsem spokojená s výrobkem.
  • Splňuje vše, co jsme od ni očekávali.

• Ano (12)

Splnila naše očekávání.

• Ano (7)
  • Ne (26)

Přidáno: 21. srpna 2011

(Upraveno 21. srpna 2011)

Zakoupeno v Elme.cz

Zatím není připojen, stojí v novém bytě

• Ne (28)

midar

Přidáno: 4. března 2011

Zakoupeno v Elme.cz

prali jsme zatím pouze dvakrát, proto nemohu zodpovědně posoudit klady a zápory pračky

• Ano (1)
  • Ne (50)