S pračkou až na volitelnost otáček a chybějících programů, jsem spokojena, se sušičkou prozatím méně a to hlavně z z výše uvedeného důvodu Zobrazit celou recenzi
Ariston AQM8F 49 U (EU)/HA
Pračka s předním plněním - Pračka se sušičkou - Hotpoint - přední - volně stojící - A - Sušička - Odložený start - 1400 Předem plněná pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston Aqualtis TICHÝ CHOD Provozní vlastnosti: Náplň prádla praní/ sušení: 8/6 kg Max. rychlost... více »
od 9 489 Kč
průměr z 53 hodnocení
53% | (28) | |
27% | (14) | |
14% | (7) | |
2% | (1) | |
6% | (3) |
Kvalitni pracka s dobrym designom a susickou
Nicmene suseni me sklamalo cekala jsem ze pradlo bude pekne suche a neni
Ale prani je kvalitni a bez problemu.
Pokud se vam ale s prackou neco stane a potrebujete vypustit vodu z bubnu tak je neprakticky predni vybirani z bubna. Voda vyteka a vy mate vsude vodu :-(
Jsem ráda, že tuto pračku mám, měla jsem si ji koupit dávno :-)
V celku jsem spokojená, chtěla jsem hlavně velkou pračku, která dobře vypere, což pračka splňuje, a doufám že vydrží stejně dlouho jako má první pračka této značky, měla jsem ji 15 let a stále pere.
vzhled cena dostupnost zatím nelze hodnotit výrobek je používán krátkou dobu a co se týká používání jednoduchá obsluha klidný tichý provoz
Jana Jemalová
Přidáno: 28. února 2011
Kazdy mne odrazovali, at si radeji koupim pracku a susicku zvlast, kdyz na to misto mam, tak ja odolala designu a ze nemusim z pracky do susicky pretahovat pradlo a kdyz se rano probudim, mam jej suche, ale kdyz rano pradlo vytahnu, musim je jeste vlhke dosusovat. Susi to na bazi vody-pary, ne jako samostatne susicky na bazi vzduchu, takze pro me to byla velmi spatna volba, mela jsem si nechat starou pracku a koupit za tu cenu jen susicku.
Zobrazuji 1 - 16 ze 16 recenzí