Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

AEG Lavamat 47330

AEG - horní - volně stojící - 6 kg - 1.02 kWh - A+

Pračka LAVAMAT 47330, od specialisty, rychlé dodání Pračka LAVAMAT 47330 akce na Pračka LAVAMAT 47330 Typ plněná shora Pračka s inteligentními...více »

Hodnoťte produkt:

Ceny od: 11 990 Kč vč. DPH

Recenze AEG Lavamat 47330

Přidáno: 28. února 2010

Peter

LevnéElektro.com

Dojmy su pisane iba po piatich praniach. Kvalita prania aj odstredovania je velmi dobra. Pri odstredovani 1000 a 1300 otacok sa mi zda viac hlucna ale je to prijatelne pre mna osobne aj na odstredovanie v noci.
Neprijemne prekvapilo pouzitie tekuteho pracieho prostriedku - ten vytecie na bubon hned ako ho nalejete do zasobniku, prakticky ho teda rovno mozete naliat do pradla hned. Ziadne dalsie minus som neobjavil a mam z nej velmi dobry dojem. Dokonca ju podozrievam, ze sa s pradlom a hra a pranie si vychutnava :)

Pro:

• velmi dobra kvalita prania aj odstredovania
  • uplne tichy chod pri prani
  • zobrazuje odpocitavanie do konca prania po minutach
  • posobi kultivovane - vyrobca zjavne pri navrhu premyslal (odnimatelny zasobnik prostriedkov, kolieska, ovladanie, poistky)
  • nocny rezim (po doprani necha pradlo namocene a odstredi az rano pri rucnom potvrdeni vhodnoti casu vzhladom na kvalitu spanku susedov)

Proti:

• pracka zo skusenosti nie je konstruovana na pouzitie tekutych pracich prostriedkov (k tomuto sa vyrobca celkom nepriznava)
  • nemoznost pouzit tekuty praci prostriedok pri odlozenom starte (toto je aj v manuale)
  • Ne

Přidáno: 23. února 2010 (naposledy upraveno 23. února 2010)

Anonymní uživatel

nováček

kubaskyva

Určitě toto zboží doporučuji

Pro:

• Hezký vzhled.

• Dlučná
  • Ano (1)

Přidáno: 19. února 2010

Anonym

spokojenost

Pro:

• pere skvěle

• je krapet hlučná při 1300 ot

Přidáno: 12. února 2010

Vladimír Arnošt

LevnéElektro.com

Hlavním důvodem pro výběr byla právě spolehlivost a téměř dvacetiletá zkušenost s předchozí pračkou AEG LAVAMAT, která je stále funkční, ale rozhodl jsem se ji vyměnit za modernější a úspornější.

Pro:

• Tichý, perfektně provedený výrobek.

Proti:

• Zatím nemám nic negativního.
  • Ano (6)

Přidáno: 26. ledna 2010

expert

JanaS.

Tuto vrchem plněnou pračku doporučuji všem, kteří chtějí mít kvalitní pračku za přijatelné peníze a mají menší vyhrazený prostor pro pračku. Tato pračka dopadla velmi dobře. 6 kg je pro vrchem plněné pračky dobrá náplň. Má spoustu programů (pro běžné prní až po vlnu a hedvábí). 1300 otáček prádlo odstředí velmi dobře, ale každý tolik otáček nevyužije, např. když suší prádlo pouze venku, tak bohatě postačí 800-1000 otáček.

Pro:

• Náplň 6 kg
  • 1300 otáček
  • Spousta programů
  • Velký displey
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (10)

Přidáno: 24. ledna 2010

Ověřený zákazník Elektrosvet.cz

Eva

Elektrosvet.cz

doporučuji,lehké ovládání panel je česky popsán,tichá,dobře ždímá i na 800otáček,plný výkon 1300 jsem ještě nepotřebovala,neskáče.

Pro:

• jsem spokojená,je tichá,dá se prát i vnoci a hlavně je do menší koupelny vypere 6kg prádla jako rozměrově větší pračka

Proti:

• mám ji krátce,zatím žádné negace nemám
  • Ano (3)

Přidáno: 13. ledna 2010

začátečník

KZL

Jsem mile překvapen poměrem cena/výkon, navíc byla pračka vysoko hodnocena v časopise "d-test". Pro ty, co preferují horem plněné pračky vřele doporučuji.

Pro:

• Kvalitní provedení,
  • jednoduché ovládání,
  • jednoduché čištění dávkovače pracích prostředků,
  • chytře provedený filtr před čerpadlem, ze kterého při čištění nic nevyteče na zem,
  • zrychlení programů v několika krocích,
  • programová variabilita,
  • spolehlivost v máchání,
  • tichá a úsporná

Proti:

• Zatím se nic jako mínus neprojevilo
  • Ano (6)

Přidáno: 11. ledna 2010

Ověřený zákazník ElektroMedia.cz

Anonym

ElektroMedia.cz

Pračku AEG Lavamat nižší řady jsem už měla .Byla jsem s ní spokojena,proto jsem vybírala stejnou značku.Po 8 letech mi odešela elektronika a již to nemělo cenu opravovat.

Pro:

• Pračka je velmi tichá.Prádlo je dobře vypráno.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne

Přidáno: 10. ledna 2010

Pavla

Líbí se mi, že je na 6 kg prádla
Je velmi tichá
Má spoustu programů
Kdo přemýšlí o nové pračce, tak tuto můžu jedině doporučit

Pro:

• S touto pračkou jsem velmi spokojená. I při 1300 otáčkách je tichá. Můžu vřele doporučit.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne

Přidáno: 5. listopadu 2009

na

na

Pračka celkem zaslouženě vítězí v krátkodobých testech. Při dlouhodobějším používání se projeví jako hlučná a vibrující. Takto drahá pračka by měla mít lépe vyřešenou ochranu elektronické jednotky, která by neměla zničit pračku.

Pro:

• + kvalitní povrchové provedení
  • + funkce pro doplnění prádla po začátku praní; natáčení bubnu
  • + odložený start
  • + buben; snadné otevírání jednou rukou

Proti:

• - po delší době používání vysoké a nepříjemné vibrace a hluk
  • - po záruční době došlo ke zkratu ve výkonné elektronice, který zničil celou pračku
  • - cena
  • Ano (20)
  • Ne (6)

Přidáno: 4. listopadu 2009

Říhová

pro jeho vlastnosti
zatím krátká doba na vyzkoušení
používá se výborně
rozhodně bych jej doporučila
asi už nic nebudu potřebovat

Pro:

• skvělý desing, výborné pracovní schopnosti, snadné ovládání
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (7)
  • Ne (4)

Přidáno: 28. října 2009

Luboš

LevnéElektro.com

Kvalitní pračka s dobrým poměrem užitných hodnot a ceny.

Pro:

• Výborně pere i odstřeďuje.
  • Možností nastavení jednotlivých parametrů praní.
  • Nízká energetická náročnost.

Proti:

• Doposud nemám připomínky.
  • Ano (9)

Přidáno: 19. října 2009

Bob

Bob

Pračku jsme si vybrali na základě parametrů, ceny, recenzí na webu, prohlídky podobného typu v kamenném obchodě a spotřebitelského testu praček vrchem plněných.
Máme malou koupelnu, proto jsme volili "vrchovku".
Džíny jsou při sušení v bytě do druhého dne suché.
To ždímání je fakt oproti staré 800 otáčkové pračce hlučnější, ale podle mne se dá přenos vibrací na podlahu odizolovat gumovými podložkami.
1300 ot/min je možná až moc - prádlo je sice skoro suché, ale taky více zmačkané.
Pračku můžeme s klidným svědomím doporučit dalším zájemcům.

Pro:

• Pračka má intuitivní ovládání.
  • Pere a ždímá výborně.
  • Lze ji doplnit prádlem do 10 min. po startu.
  • Noční režim (bez ždímání), zpožděný start .....
  • Ve spotřebitelském testu skončila na druhém místě za Miele (která je ovšem dvakrát dražší).
  • Při praní je velice tichá.
  • Výborně je vyřešen zásobník na prací prostředky, povrch víka bubnu, soft-otevírání i celkový vstupní otvor s odpruženým víkem.

Proti:

• při ždímání na 1300 ot. rozvibruje celou koupelnu (sama se přitom chvěje jen nepatrně)
  • Ano (24)

Přidáno: 25. září 2009

Petr Szýba

Petr Szýba

Kvalita odpovídající ceně.

Pro:

• Tato pračka se v posledním spotřebitelském testu umístila ve své cenové třídě na prvním místě mezi pračkami s vrchním plněním. Společně s jejími výhodami (nejlépe prala i ždímala všechny druhy prádla, je úsporná - je možné prát různé množství prádla) rozhodla její příznivá cena o tom, že si tuto pračku zakoupím.

• NIC
  • Ano (13)
  • Ne (2)

Přidáno: 25. června 2009

Simona

Simona

Take mam tuto pracku a jsem velice spokojena. Predtim jsem mela predem plnenou a u te se mi stavalo, ze za prihradkou na prasek a avivaz zustavala plisen, tato pracka ma tu prihradku nahore nad bubnem u zadni steny (ne ve viku), je snadno cistitelna. To beru jako obrovske plus!

Pro:

• Prihradka na praci prostredky
  • Velmi ticha pri zdimani
  • Pradlo vyborne vyprane a vyzdimane
  • Moznost zkratit nektere programy, pokud nemate plnou pracku
  • Dvacetiminutovy program
  • Velky vyber programu

• Nic
  • Ano (22)
  • Ne (6)

Přidáno: 16. dubna 2009

kavon

kavon

jsem velmi spokojen, zatím jsem nenašel žádný zápor při praní prádla, pračka je tichá, má noční program, dá se otevřít a dodat zapomenuté prádlo,
program se dá upravit dle potřeby, rýchlé praní je vynikající na vyprání děckého oblečení, program budny, sportovní oblečení, Jeans, spodní prádlo a jiné fungují výborně a prádlo je vždy dobře vyprané

Pro:

• tichý chod
  • potřebné programy pro domácnost s dětmi
  • dokonalé praní a ždímání

Proti:

• zatím jsem nic nenašel
  • Ano (20)
  • Ne (7)

Přidáno: 19. února 2009

smadik

smadik

při telefonním dotazu u operátora mi byla nabídnuta tato pračka dle mé náročnosti. Nelituji jsem s ní velice spokojená. Jednoduchost, přehlednost, šetření vody i elektrické energie, větší výběr programů pro kvalitu vypraného prádla.

Pro:

• jednoduchost
  • přehlednost
  • český manuál
  • šetření odběru vody
  • šetření odběru elektřiny
  • kvalitně vyprané prádlo
  • super zásobník na prací prostředky
  • dobrá údržba
  • nenáročnost praní